Het Radboudfeestje - Art & Science festival
Het Radboudfeestje - Art & Science festival

het Radboudfeestje

donderdag 19 oktober 2023, 18:30 - zaterdag 21 oktober 2023, 17:00

In deze video-installatie ben je te gast op een intens verjaardagsfeestje, samen met feestgangers van de Radboud uit de afgelopen 100 jaar. Dompel je onder in het feestgedruis van honderd jaar Radboud Universiteit.

Donderdag 19 oktober t/m zaterdag 21 oktober | locatie wordt later bekend gemaakt

het Radboudfeestje

Elena Millionaire selecteerde en combineerde beelden uit de archieven van de Radboud Universiteit om een feestje te bouwen: van voorbereiding en opening tot aan de chaos en escalatie op de after party. De muziek werd gemixt door studenten van studentenvereniging Soundlab. Dompel je onder in het feestgedruis en dans mee.

Over Elena Millionaire

Elena Millionaire is grafisch ontwerper, filmmaker en verslaglegger van langzame reizen. Ze begon haar creatieve pad met het bestuderen van kunsten, cultuur en media aan de Rijksuniversiteit Groningen en als zakelijk leider in de danssector. Later studeerde ze grafisch ontwerp aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Nu combineert ze haar onderzoekende en artistieke kanten in vaak onvoorspelbare projecten en samenwerkingen, waarin spel en verbinding veelal de leidraad zijn.

Radboud Art & Science Festival

Dit evenement is onderdeel van Radboud Art & Science. Op 19, 20 en 21 oktober dompel je jezelf op de campus van de universiteit onder in de wereld van kunst en wetenschap. 

Laat jezelf meenemen naar het verleden aan de hand van muziek, film en dans. Loop langs fototentoonstellingen, lichtinstallaties en beeldende kunst die je een uniek perspectief op de campus bieden. Ook zijn er liveconcerten, voorstellingen en interactieve performances op onverwachte plekken. We verdiepen ons daarmee in het erfgoed, de geschiedenis en de dagelijkse gang van zaken van de universiteit, en gaan op zoek naar de verhalen van studenten, onderzoekers en andere medewerkers. 

Radboud Art & Science is gratis toegankelijk en iedereen is welkom. Zien we je daar? 

Gratis aanmelden

Wanneer
donderdag 19 oktober 2023, 18:30 - zaterdag 21 oktober 2023, 17:00
Organisatie
Radboud Events
Contactinformatie

Meer informatie over Elena Millionaire vind je hier