hidden fears

Hidden fears

donderdag 6 oktober 2022, 15:45 - 17:30
Ontmoetingsbijeenkomst

Deze workshop wordt in het Engels gegeven.

Deze workshop Hidden fears: The value of open and honest communication in your social network gaat over het belang van goede en open communicatie. Vooral over de moeilijke onderwerpen die gevoelens als schaamte, schuld en/of angst met zich meebrengen. Je gaat aan de slag met het analyseren van de manier waarop jij persoonlijke ervaringen in je eigen netwerk deelt. Uiteraard krijg je advies en tools om je vaardigheden hierin te verbeteren zodat je op een fijne manier kunt communiceren over moeilijke onderwerpen.

Deze workshop wordt georganiseerd door André Baars en Ruud Verhagen: allebei psycholoog en studiecoach aan de universiteit. Beiden geven regelmatig cursussen, workshops en individuele coaching aan studenten die worstelen met hun studievoortgang.

Deze activiteit vindt plaats in de Hortus (d'Almarasweg 22d).

donderdag 6 oktober 2022, 15:45 - 17:30
Student Affairs

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.