Portret met gebarenvierkant van Tim Nouws
Portret met gebarenvierkant van Tim Nouws

Hoe bereik je je doel? Jouw persoonlijke actieplan om (de baan) waarnaar je op zoek bent te bemachtigen

dinsdag 9 mei 2023, 13:30 - 15:00
Een Radboudgebaar

Radboud Career Service (het loopbaan oriëntatieteam van de Radboud Universiteit) ondersteunt studenten in hun oriëntatie op de arbeidsmarkt door workshops te verzorgen op onder andere het gebied van sollicitatievaardigheden en de stap naar de arbeidsmarkt te realiseren. 

Op dinsdag 9 mei bieden wij twee workshops aan voor mensen in de leeftijdscategorie van 18 – 27 jaar. Mensen worden door het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen uitgenodigd om aan deze workshop deel te nemen en dat gebeurt op basis van inschrijving.  

Locatie: Bibliotheek Mariënburg

Wanneer
dinsdag 9 mei 2023, 13:30 - 15:00
Contactinformatie

Het Radboudgebaar van Career Service wordt georganiseerd door Tim Nouws en Margriet Joosten. Tim is coördinator en Margriet werkt als Career Officer bij een van de faculteiten. Tijdens deze middag zijn er meer collega’s van Career Service aanwezig. Collega’s die de workshops verzorgen (Simone Pulles, Jeannette Kolkman en Ignace de Haes) maar ook collega’s die cv checks doen. Fianne Vranken van het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen is ook aanwezig. Indien er contact gewenst is over deze activiteit dan kan een mail gestuurd worden naar careerservice [at] ru.nlrel="noreferrer noopener" target="_blank"