Resultaat 1 - 20 van 403 resultaten
  • Student aan het werk op de laptop in Maria Montessori

Workshop 'Hoe optimaliseer je jouw netwerk met LinkedIn' (Nederlands)

In de workshop 'Hoe optimaliseer je jouw netwerk met LinkedIn' (Nederlands) ga je je LinkedIn-profiel optimaliseren en leer hoe je je (LinkedIn-)netwerk kunt inzetten bij het vinden van een stage of een baan.

• The Art of Innate War: Exploring Innate Immune Memory and Engineered Innate T Cells Against Persistent Threats

.

• Faculty of Science placeholder

BIS-lezing Koen van den Hurk Consultant bij VGZ

In deze lezing zal Koen van den Hurk meer vertellen over zijn traject op de arbeidsmarkt. Hoe hij zijn stage en banen vond en hoe zijn huidige baan eruitziet.

• Polyisocyanide hydrogels als een tissue engineering strategie voor bekkenbodemverzakkingen

Wereldwijd worden 1 op de 10 vrouwen geopereerd vanwege een bekkenbodemverzakking.

• Een foto van de zonnepanelen op het dak van het Maria Montessorigebouw. In de achtergrond zie je het Erasmusgebouw.

Bijeenkomst SIG Duurzaamheid (27-02)

In deze SIG richten de deelnemers zich op vragen die draaien om de relatie tussen onderwijs, duurzaamheid (gedefinieerd als zorg voor alle vormen van leven) en duurzame ontwikkeling.

• Understanding Brain Structural Covariations in Autism

Autismespectrumstoornis is één van de meest bekende ontwikkelingsstoornissen.

• Cursus Education in a Nutshell (EIN8 23-24)

Gedurende deze cursus vertaal je didactische basisprincipes over leren en doceren naar de uitvoering van groepsonderwijs aan de Radboud Universiteit.

• Microvascular injury after ST-elevation myocardial infarction - From clinical observations to preventive therapy

.

• Unraveling interdisciplinarity: Changing perspectives on interdisciplinary education, learning and learning outcomes

In interdisciplinair onderwijs leren studenten van verschillende academische disciplines samen.

• Het verder verfijnen van prognostische factoren voor patiënten met baarmoederkanker

Baarmoederkanker is de meest voorkomende kwaadaardige afwijking van de vrouwelijke geslachtsorganen in de westerse wereld. Om de diagnose te stellen moet er een klein biopt uit de baarmoeder worden genomen en onder de microscoop worden beoordeeld.

• Juridische normen voor bestuurlijke integriteit in de democratische rechtsstaat

De overheid moet het algemeen belang behartigen. Dat betekent dat zij zich in haar besluitvorming niet mag laten leiden door bijvoorbeeld persoonlijke belangen en voorkeuren van ambtsdragers.

• Innovate AI Meetup

We worden dagelijks bestookt met updates over AI en het lijkt haast wel alsof er iedere week een revolutionaire stap wordt gezet. The sky is the limit. Of toch niet? … Hoe zit het eigenlijk met de ethische kant van deze nieuwe technologie?

• The NeurotechEU Internship Program

NeurotechEU Internship Program at the University of Bonn

Ontdek een ultramodern onderzoekslaboratorium aan de Universiteit van Bonn via het NeurotechEU Stage Programma.

• Participatie in chirurgische innovatie: Ieders technologie

Chirurgische innovaties worden vaak op grote afstand van de patiënt ontworpen en onderzocht worden. Dit proefschrift laat zien dat ontwikkelaars patiënten en naasten niet als belangrijke betrokkenen zien.

• Natuurkunde studenten maken samen opdrachten

PPO-Inspiratiesessie

Om studenten goed voor te bereiden op de toekomst is het ontwikkelen van een persoonlijke en professionele identiteit cruciaal. We kijken op 29 februari naar inspirerende opdrachten waarmee studenten leren te reflecteren op hun eigen ontwikkeling.

• Rare versus common cancers in the Netherlands

Zeldzame kankers vormen een groot deel van de totale kankerlast: één op de vijf patiënten met kanker heeft een zeldzame vorm van kanker.

• Student aan het werk op de laptop in Maria Montessori

Workshop 'Hoe optimaliseer je jouw netwerk met LinkedIn' (Engels)

In de workshop 'How to optimise your network via LinkedIn' (Engelstalig) ga je je LinkedIn-profiel optimaliseren en leer je hoe je je (LinkedIn-)netwerk kunt inzetten bij het vinden van een stage of een baan.

• Partnership event Alliander & Radboud Universiteit

Op 29 februari 2024 vieren Alliander en de Radboud Universiteit twee jaar intensieve samenwerking. We nodigen je graag uit om bij deze mijlpaal stil te staan tijdens een feestelijke bijeenkomst voor medewerkers en studenten van beide organisaties.

• Bijeenkomst resultaten eerste jaar samenwerking met Alliander

Partnership event Alliander & Radboud Universiteit

Alliander en de Radboud Universiteit vieren op 29 februari 2024 twee jaar intensieve samenwerking met een open event voor alle medewerkers en studenten van beide organisaties.

• Training Toetsen met gesloten vragen (ACEQ1)

Tijdens deze training leer je meer over de didactische principes van toetsen met gesloten vragen en ga je aan de slag met het verbeteren van jouw eigen toetsvragen.