Informatiebijeenkomst Comeniusprogramma (online)

maandag 15 mei 2023, 13:00 - 14:00
Voeg toe aan agenda

Via het Comeniusprogramma van het Nationaal Regieorgaan Onderwijs (NRO) kun je budget aanvragen om het onderwijs te vernieuwen en verbeteren. Er zijn drie verschillende beurzen. Deze zijn bedoeld om te werken aan vernieuwing binnen je eigen onderwijs, binnen je afdeling of meerdere faculteiten, of binnen de hele instelling.

Om je een idee te geven van de mogelijkheden van een Comeniusbeurs en op weg te helpen met je ideeën, organiseert het Teaching and Learning Centre een informatiebijeenkomst. Hier hoor je meer over de verschillende soorten beurzen, de aanvraagprocedure en de details van de calls for proposals van het NRO voor 2024.

Opzet van de bijeenkomst

We starten met een introductie op het Comeniusprogramma en de procedure om een beurs aan te vragen. Vervolgens bespreken we welke thema’s het NRO bekend heeft gemaakt voor de ronde van 2024 en belangrijke deadlines die in deze ronde gelden. Tenslotte is er ruimte om vragen te stellen en contact te leggen met personen die je kunnen helpen bij het aanvragen van een Comeniusbeurs.

Doelgroep

De bijeenkomst is gericht op docenten van de Radboud Universiteit die meer te weten willen komen over het Comeniusprogramma of van plan zijn een Comeniusbeurs aan te vragen. Er is een bijeenkomst in het Nederlands en een in het Engels.

Bijeenkomsten

Wanneer
maandag 15 mei 2023, 13:00 - 14:00
Contactinformatie

Wil je sparren over jouw idee, of heb je behoefte aan hulp? Neem contact op met het Radboud Teaching and Learning Centre.


Aanmelden

Aanmelden kan tot 3 dagen vooraf.