InScience filmfestival: Sleepless in New York

vrijdag 17 maart 2023, 15:30 - 18:00
Leer meer over de werking van liefdesverdriet!

Het programma richt zich op iets dat van grote invloed kan zijn op je welzijn, namelijk liefdesverdriet. Het is iets wat de meesten van ons wel eens hebben meegemaakt, maar waarom hebben we zulke sterke gevoelens bij een verloren liefde? Antropologe Helen Fisher probeert daar in de documentaire 'Sleepless in New York' achter te komen, waar drie New Yorkers proberen om te gaan met hun break-up.

In een interactief randprogramma gaan we dieper in op wat er in de hersenen gebeurt als je hart gebroken is en helpen we je om op een creatieve manier met je verloren liefdes om te gaan.

Dit programma is een samenwerking tussen Radboud Student Wellbeing en InScience. Het evenement is gratis en exclusief voor Radboud studenten.

Dit evenement is gratis en exclusief voor Radboud studenten. Het programma is in het Engels. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Deze bevestigingsmail is tevens jouw toegangsbewijs samen met je studentenkaart. Bewaar deze mail dus goed en neem je studentenkaart mee naar de Lux.

Aanmelden
Wanneer
vrijdag 17 maart 2023, 15:30 - 18:00
Organisatie
Student Affairs