-
De rol van ontsteking bij FSHD
Dit proefschrift laat zien dat bepaalde ontstekingsstoffen, zoals IL-6 en TNF, verhoogd zijn bij FSHD-patiënten en samenhangen met ziekteseveriteit.
-
Webinar Duurzaamheid & Strategie
Meer weten over de opleiding Duurzaamheid & Strategie? Meld je dan aan voor het webinar. Maak online kennis met de docenten en ontdek wat deze opleiding voor jou kan betekenen.
-
TLC - Teaching Topics
Hoe kun je AI gebruiken om zowel kritische lees- en schrijfvaardigheden als kritische AI-geletterdheid te ontwikkelen? In deze Teaching Topic worden docenten door studenten uitgedaagd om voorbeelden van menselijke tekst en AI-tekst te onderzoeken.
-
Verbetering van de Indonesische Neuropsychologische Beoordeling met Behulp van Instrumenten uit de Informatica
Dit proefschrift introduceerde een online platform met normatieve gegevens voor de Indonesisch-Boston Naming Test (I-BNT), met functies die rekening houden met demografische verschillen.
-
Centraliteit in het middelpunt: Onderzoek naar institutionele logica's in hybride organisaties
Dit proefschrift onderzoekt hoe betekenisvol een bepaalde cultuur of logica is voor een individu of een organisatie (wat 'centraliteit' wordt genoemd) als essentiële factor bij het begrijpen van het functioneren van hybride organisaties.
-
Samenspel tussen T-cellen en het immunologische geheugen bij niertransplantaties
Dit proefschrift laat zien dat het aangeboren immuunsysteem, en specifiek de ‘getrainde immuniteit’, een belangrijke rol speelt in transplantaatafstoting, en een voorspeller van transplantaatoverleving in patiënten is.
-
Erasmus-personeelsopleiding in IJsland - Praktisch gebruik van generatieve AI voor academisch schrijven, onderwijs en professioneel werk
Op 19 en 20 juni wordt er een cursus gegeven over de praktische toepassing van generatieve AI in academisch schrijven, onderwijs en professioneel werk.
-
SIG-bijeenkomst Veilig leren en ontwikkelen
De SIG-bijeenkomsten zijn bedoeld om het gesprek over veilig leren en ontwikkelen op gang te brengen en te houden. We willen de zichtbaarheid van lopende projecten uitbreiden en komen tot een gemeenschappelijk kader voor veilig leren en ontwikkelen.
-
Onderzoek naar het spectrum van craniofaciale syndromen
Dit proefschrift belicht de genetica van craniofaciale afwijkingen en de impact op diagnostiek en behandeling.
-
Workshop Open Leermaterialen
Je ontdekt wat open leermaterialen zijn, waar je ze vindt en hoe je ze effectief inzet in je onderwijs. Je leert ook hoe je eigen materialen geschikt maakt om te delen én hoe je ze direct kunt uploaden.
-
Sollicitatietraining | Career Service Rechten
Op 19 juni a.s. organiseert Career Service Rechten een sollicitatietraining. Wil jij inspiratie opdoen op het gebied van je cv, motivatiebrief en sollicitatiegesprekken? Schrijf je dan nu in.
-
MRI met nanodeeltjes contrastmiddel: een paradigmaverschuiving in de detectie van lymfeklieruitzaaiingen
Dit onderzoek laat zien dat een MRI met nanodeeltjes als contrastmiddel helpt om lymfeklier-uitzaaiingen van prostaatkanker op te sporen die met gewone beeldvorming vaak onzichtbaar blijven.
-
Hoe ons lichaam luchtweginfecties bestrijdt: De invloed van COVID-19 en kinkhoest vaccinaties en infecties op lokale afweer
Dit proefschrift onderzoekt de rol van het immuunsysteem, met een focus op de bovenste luchtwegen.
-
Engelstalige Pensioenvoorlichting ABP
Als medewerker van de Radboud Universiteit kun je een pensioenvoorlichting volgen van het ABP.
-
SIG-bijeenkomst Duurzaamheid
Wat is de rol van de universiteit om lerenden en docenten in staat te stellen geïnformeerde beslissingen te nemen en verantwoordelijke actie te ondernemen in een veranderende, onzekere en complexe wereld?
-
Relativistic hydrodynamic jets: Mixing effects, radial structure and synchrotron emission for continuous and episodic AGN jets
Op 19 juni 2025 om 16:30 is de promotie van S. Walg.
-
De Nacht van de Ruimte 2025
Hoe groot is jouw wereld? Verken nieuwe perspectieven met inspirerende sprekers, live muziek en de Quest quiz. Mis het niet!
-
ATLAS.ti v23/24 voor Windows - Basis workshop
Deze workshop is een introductie van ATLAS.ti versie 24 voor Windows. ATLAS.ti is een software tool voor kwalitatieve data analyse.
-
Tandslijtage
Uit dit proefschrift blijkt dat het goed mogelijk is de slijtagesnelheid vast te leggen en te meten met een digitale afdruk van het gebit.
-
Innovating physiotherapy practice for patients admitted to the Intensive Care Unit and their relatives
Op 20 juni 2025 om 12:30 is de promotie van K.M. Felten-Barentsz.