Celine van der Kolk
Celine van der Kolk

Juridisch advies in Wijkcentrum Dukenburg

donderdag 11 mei 2023, 12:00 - 15:00
Een Radboudgebaar

Onze Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen is er om u te helpen met uw juridische vraagstukken! Ons hele bestuur staat klaar om u te ontvangen tijdens ons spreekuur en uw juridische vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om een conflict over uw huurrecht of een verkeersovertreding, wij zullen u helpen en waar nodig een schriftelijk advies verstrekken.  

Onthoud dat wij studenten zijn en nog niet alles weten. Wij zullen uiteraard ons uiterste best doen om u te helpen met wat we tot nu toe hebben geleerd.* Tijdens ons spreekuur zal ook Chantal van Hulzen aanwezig zijn, Sociaal Raadsvrouw in Nijmegen. Sociaal Raadslieden zijn academisch geschoolde juristen, die wel in dienst zijn van de gemeente, maar die onafhankelijk werken. Kom langs en laat ons u helpen bij uw juridische vraagstukken!  

Locatie: Wijkcentrum Dukenburg, Meijhorst 7039, 6537 EP Nijmegen

Samenwerking: In samenwerking met Wijkcentrum Dukenburg en Chantal van Hulzen, Sociaal raadsvrouw gemeente Nijmegen. 

*Ons advies is gratis en geheel vrijblijvend. We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gegeven advies. 

Wanneer
donderdag 11 mei 2023, 12:00 - 15:00
Contactinformatie

Dit gebaar wordt mogelijk gemaakt door de Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen van de Radboud Universiteit. De Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen is de grootste en oudste studievereniging van Nijmegen en staat bekend als een actieve en veelzijdige vereniging.  

Contact: info [at] jfvnijmegen.nlrel="noreferrer noopener" target="_blank"