Katinka Polderman - Art & Science Festival
Katinka Polderman - Art & Science Festival

Katinka Polderman

donderdag 19 oktober 2023, 18:30 - vrijdag 20 oktober 2023, 21:15

Katinka Polderman zit nooit stil. U kent haar natuurlijk van de liedjes die ze al jaren voor uitzinnige publieken zingt, maar anno 2023 is ze ook Beslisbomenmaker des Vaderlands. 

Donderdag 19 oktober (18:30-19:00 & 20:00-20:30 uur) en vrijdag 20 oktober (19:15-19:45 & 20:45-21:15 uur) | CultuurCafé

Masterclass beslisbomen maken

In mei verschijnt bij Lebowski het boek 'Beslisbos', met de beste beslisbomen tot nu toe én nieuwe, nog niet eerder gepubliceerde bomen. Hierin geeft Polderman een overzichtelijk en kordaat antwoord op vragen als 'Staat u in uw kracht?', 'In welk geologisch tijdvak bent u beland?' en 'Bent u wakker of bent u woke?' 

Om het boek te vieren geeft Polderman een aantal exclusieve masterclasses beslisbomen maken in de leukste, fijnste theaters van Nederland. Wat u kunt verwachten? Een spectaculaire powerpointpresentatie, in elkaar geknutseld door Polderman zelf. En wijze lessen over het maken van beslisbomen, over creativiteit en de lol van jezelf verrassen. Tussen de regels door leert u hoe u in het leven kunt staan als een echte beslisboomchirurg. 

Het is geen cabaret, het zijn geen liedjes, het is geen theater, het is geen lezing. Het is een gelegenheidspowerpointpresentatie waarbij veel te lachen valt en hier en daar nog wat wordt opgestoken ook. Tegendraads, origineel en nuchter, zoals u van deze veelzijdige maker gewend bent. 

Over Katinka Polderman

Katinka Polderman is cabaretier, schrijver en maker. Polderman toerde met haar cabaretvoorstellingen in Nederland en België. Toen de theaters tijdelijk hun deuren sloten, vond ze zichzelf opnieuw uit als beslisbomenmaker. Nu schrijft en tekent ze o.a. voor de Volkskrant en Onze Taal. 

Radboud Art & Science Festival

Dit evenement is onderdeel van Radboud Art & Science. Op 19, 20 en 21 oktober dompel je jezelf op de campus van de universiteit onder in de wereld van kunst en wetenschap. 

Laat jezelf meenemen naar het verleden aan de hand van muziek, film en dans. Loop langs fototentoonstellingen, lichtinstallaties en beeldende kunst die je een uniek perspectief op de campus bieden. Ook zijn er liveconcerten, voorstellingen en interactieve performances op onverwachte plekken. We verdiepen ons daarmee in het erfgoed, de geschiedenis en de dagelijkse gang van zaken van de universiteit, en gaan op zoek naar de verhalen van studenten, onderzoekers en andere medewerkers. 

Radboud Art & Science is gratis toegankelijk en iedereen is welkom. Zien we je daar? 

Gratis aanmelden

Wanneer
donderdag 19 oktober 2023, 18:30 - vrijdag 20 oktober 2023, 21:15
Locatie
CultuurCafé
Organisatie
Radboud Events
Contactinformatie

Meer informatie over Katinka Polderman vind je hier.