Vrouw aan het werk in de community garden
Vrouw aan het werk in de community garden

Klusdag Community Garden

woensdag 29 mei 2024, 14:00

De Community Garden is een gezamenlijke moestuin die speciaal is opgezet voor en door de medewerkers en studenten van de Radboud Universiteit. Het is een plek van rust waar je kan ontspannen, maar ook een actieve plek waar je met je handen in de aarde kunt wroeten. Deze tuin is meer dan alleen een moestuin. Het is een plek waar je andere mensen kan leren kennen en waar je even helemaal uit je hoofd kan stappen om te genieten van de natuur. 

 

Doe mee! 

Tijdens deze klusdag wordt er gezamelijk gewerkt in de moestuin om veel werk in één keer te verzetten. Natuurlijk ben je altijd van harte welkom om in je eigen tijd een bijdrage te leveren, of het nu gaat om het wieden van onkruid, het verzorgen van planten, of gewoon om te genieten van de sfeer in de tuin. Elk seizoen wordt afgesloten met een feestelijk oogstfeest, waar gevierd wordt wat we hebben bereikt. 

Wil jij deelnemen en op de hoogte blijven van de activiteiten? Sluit je dan aan bij het kanaal in Microsoft Teams. Of je nu al groene vingers hebt of gewoon wil genieten van de rust en gezelligheid die de tuin ons biedt, je bent welkom! 

Aanmelden voor het Microsoft Teams kanaal

Locatie

De Community Garden bevindt zich links van de theetuin van de Hortus (d’Almarasweg 22d) achter park Brakkenstein. Bekijk de precieze locatie op Google Maps. 

 

Wanneer
woensdag 29 mei 2024, 14:00
Organisatie
Campus & Facilities