Rechts op de foto staat een mevrouw in een kleurrijk jasje een voorstelling te geven. Links zit het publiek aandachtig te kijken en luisteren.

Lecture performance en workshops Wisselgeld

woensdag 15 mei 2024, 19:00 - 20:00
Voeg toe aan agenda
Wat het kost om alleen met goedbedoelende mensen te werken

De theatervoorstelling is in het Engels.

Ze verkent de complexiteit van taal en laat zien hoe zelfs goedbedoelde uitnodigingen voor dialoog vaak vermomde belemmeringen zijn voor echte verandering. Maar deze ervaring gaat verder dan alleen maar luisteren. Naast de performance word je uitgenodigd om deel te nemen aan drie workshops, geleid door Crystal, waar het gesprek verder gaat. Samen duiken we in op vragen en dingen die leven bij jullie en proberen we ‘change’ te creëren. We nodigen je uit om samen met ons in dit programma uit je comfortzone te stappen en echt te luisteren naar de stemmen die vaak worden genegeerd en samen verandering aan te brengen.

Het volledige programma bestaat uit de lecture performance en drie workshops. De workshops worden aangeboden in zowel Nederlands als Engels. Wil je wel naar de lecture performance, maar kun je niet aansluiten bij de workshops? Geef dit dan aan in het onderstaande aanmeldformulier.

De theatervoorstelling vindt plaats in Theaterzaal 'C' en wordt georganiseerd door Student Affairs in samenwerking met de DEI Office.

Workshops

De drie workshops vormen samen een geheel. Je kan je daarom niet aanmelden voor losse workshops.

Mental Health Weeks

Dit programma is onderdeel van de Mental Health Weeks van 13 t/m 24 mei. Besteed extra aandacht aan je mentale gezondheid en praat er open over met anderen.

Bekijk het volledige programma

woensdag 15 mei 2024, 19:00 - 20:00
Spreker
Crystal Hassell
Theaterzaal "C"
Student Affairs
Contactinformatie

Vragen over deze activiteit? Neem dan gerust contact met ons op via inclusion [at] ru.nl (inclusion[at]ru[dot]nl).

* Verplicht veld
Student of medewerker?
Kom je alleen naar de lecture performance of wil je deelnemen aan het volledige programma (lecture performance + drie workshops)?
In welke taal wil je deelnemen aan de workshops?