Portret met gebarenvierkant van Tamara van Woezik

Leren complimenteren: Workshop complimenten schrijven

woensdag 10 mei 2023, 14:00 - 16:00
Een Radboudgebaar

Vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Of zou je dat vaker willen doen, maar weet je niet goed hoe? Dan is deze workshop iets voor jou! 

Complimenten geven levert meer op dan je misschien in eerste instantie denkt. Het geven van een compliment bezorgt een ander een goed gevoel. Maar ook zorgt het ervoor dat je zelf vrolijker wordt en bovendien straalt dat uit naar je omgeving. Hoe dat werkt? Dat vertellen we je in de workshop complimenten schrijven. 

Niet iedereen vindt het makkelijk om een compliment te geven. Je ontdekt in deze workshop meer over hoe jij een goed compliment kan geven. Daarom hoef je nog geen ervaring te hebben met schrijven, we geven je hier tips voor. 

Naast het leren over complimenten, mag je zelf aan de slag. Als je wil, kan je jouw complimenten uitdelen aan mensen die je niet kent. Dat heet een random act of kindness. Zo verspreiden we vriendelijkheid door Nijmegen.  

De workshop is geschikt voor iedereen van 14 jaar of ouder. Doe ook mee! 

Locatie: Droomatelier, Bibliotheek Mariënburg 

Twee sessies van 45 minuten, met 15 minuten uitloop-pauze ertussen (bij voldoende aanmeldingen van Engelse deelnemers kan de workshop ook in het Engels) 

 

Logo van de bibliotheek Gelderland Zuid
Wanneer
woensdag 10 mei 2023, 14:00 - 16:00
Spreker
Rosalie van Woezik: oprichter van Kindness Collective Nijmegen. , Tamara van Woezik: lerarenopleider bij Radboud Docenten Academie.
Organisatie
Radboud Universiteit
Contactinformatie

Kindness Collective Nijmegen is een groep enthousiaste mensen uit Nijmegen, die vrolijkheid en vriendelijkheid verspreiden. Door het inzetten van recent onderzoek naar positieve psychologie en positieve systemen willen we een brug slaan tussen academie en de maatschappij. 

E-mailadres: actsofkindnessnijmegen [at] gmail.comrel="noreferrer noopener" target="_blank" 

Website Kindness Collective Nijmegen: www.findyourselfamomenttogrow.nl  

Radboud Docenten Academie: https://www.ru.nl/docentenacademie/ (NL)