LET's Dance Festival
LET's Dance Festival

LET's Dance Festival

zaterdag 23 september 2023, 20:00 - zondag 24 september 2023, 01:00
Lustrum Festival Faculteit der Letteren

Op zaterdag 23 september viert de Faculteit der Letteren haar 100-jarige verjaardag bij de Commanderie van St. Jan! Studenten, medewerkers en alumni kunnen genieten van een afwisselend programma met voor ieder wat wils! Laat je zangkunsten horen bij de karaoke, test je kennis bij de pubquiz of praat bij met collega's onder het genot van een drankje op het terras! Op deze pagina vind je alle informatie over het programma, de locatie en de aanmelding.

Programma

Op het LET's Dance Festival is er voor ieder wat wils! In het onderstaande blokkenschema vind je alle activiteiten die op het LET's Dance Festival te doen zijn:

Blokkenschema LET's Dance Festival

Karaoke

Zing de sterren van de hemel, samen of alleen! De hele avond staat er een podium klaar zodat iedereen die dat wilt de show kan stelen!

Silent Dicso

De DJ's van Soundlab Nijmegen zorgen voor drie kanalen met verschillende muziekgenres. Pak een koptelefoon en ga op zoek naar jouw muziekstijl!

TNT Music Lab DJ's

De DJ's van TNT Music Lab hebben een avondvullende set aan muziek klaar staan om te zorgen dat jij het hele feest los kan gaan op de dansvloer!

Pubquiz

Alumnus Steven Verhoeven verzorgt een pubquiz met thema's die te maken hebben met Letteren en algemene kennis. Dezelfde quiz wordt twee keer gegeven, zodat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen. Let op: er is beperkt plaats bij de pubquiz.

Muziekbingo

Tijdens de muziekbingo gaan we snel door allerlei muziek heen en kan jij prijzen winnen als de nummers op jouw bingokaart staan! Let op: er is beperkt plaats bij de muziekbingo.

Alumni

Het zou natuurlijk leuk zijn als je al je oud-studiegenoten op het feest kunt terugzien. We vragen iedereen daarom om zoveel mogelijk letterenalumni enthousiast te maken voor het LET’s Dance Festival. Deel dit feestelijke evenement dus met je eigen netwerk. Alumni die deze mail zelf niet hebben ontvangen kunnen zich aanmelden door te mailen naar communicatie [at] let.ru.nl (communicatie[at]let[dot]ru[dot]nl).

Commanderie van St. Jan

Het LET's Dance Festival vindt plaats in de Commanderie van St. Jan (Franseplaats 1). In de zeventiende eeuw vestigde de voorganger van onze universiteit zich hier. In de meer dan 800 jaar geschiedenis heeft het gebouw veel functies gehad, zoals een pelgrimshuis, een slagerij en een Frans-protestantse kerk. Vandaag de dag zitten Brouwerij De Hemel, Restaurant De Pelgrim en EetVerleden in de Commanderie.

Commanderie van St. Jan
Commanderie van St. Jan. Foto: Roger Veringmeier
Wanneer
zaterdag 23 september 2023, 20:00 - zondag 24 september 2023, 01:00
Contactinformatie

Heb je vragen over het LET's Dance Festival? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar communicatie [at] let.ru.nl. Lees hier meer over het Lustrum van de Faculteit der Letteren.

Je kan je aanmelden via de persoonlijke e-mail die je hebt ontvangen. Medewerkers en studenten ontvangen de mail op hun Radboud-account. Alumni ontvangen de mail op het adres dat bekend is bij het Alumni Office. Mocht je als student, alumnus of medewerker geen mail hebben ontvangen, neem dan contact op met communicatie [at] let.ru.nl.