MBF Beurs 2023
MBF Beurs 2023

Management Business Fair 2024

dinsdag 23 april 2024, 12:45 - 18:00

De vijfde editie van de Management Business Fair vindt plaats op 23 april 2024!

Dit is de uitgelezen kans voor jouw professionele ontwikkeling! Tijdens de grootste versie van de Management Business Fair tot nu toe, met meer dan 30 organisaties, kan jij op een informele wijze kennismaken met een breed scala aan organisaties. Bekijk het programma voor alle activiteiten tijdens de Management Business Fair 2024 en maak je klaar om een vliegende start te maken van jouw carrière! 

Meld je nu aan

Deelnemende organisaties

Hieronder staan de deelnemende organisaties van de Management Business Fair 2024. Diverse organisaties worden in de komende dagen nog toegevoegd. 

Management Business Fair 2024 Antea Group

Antea Group is thuis voor 1700 trotse ingenieurs en adviseurs. Samen bouwen wij aan veilige, gezonde en toekomstbestendige leefomgeving. Onze vakspecialisten bieden innovatieve oplossingen op het gebied van data, sensoring en IT. We dragen bij aan infrastructuur, woonwijken, waterwerken, klimaatadaptatie en energietransitie. Antea Group, samen bouwen wij elke dag aan een veilige, gezonde en toekomstbestendige leefomgeving. 
Bezoek de website van Antea Group 

Management Business Fair 2024 APPM

Bij APPM maken we Nederland mooier. APPM is een advies- en projectmanagementbureau. Met ruim 95 collega’s werken we aan de energietransitie, gebiedsontwikkelingen, land en water, infrastructurele projecten, klimaatadaptatie en duurzame mobiliteit. Van strategie tot uitvoering. 
Bezoek de website van APPM 

Management Business Fair 2024 AS Watson

Wij zijn AS Watson, marktleider in health & beauty en in de Benelux het bedrijf achter onze formules Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous. We willen het elke dag nóg beter doen. Op deze manier blijven we succesvol en groeien we nog steeds. 
Bezoek de website van AS Watson 

Management Business Fair 2024 BakerTilly

Baker Tilly is één van de top tien accountancy kantoren van Nederland en onze werkzaamheden zijn divers: we controleren jaarrekeningen en geven btw-advies, maar begeleiden ook onze klanten bij de aankoop van een bedrijf én schrijven bedrijfsstrategieën uit. Dit doen we voor (grote) mkb-bedrijven tot non-profit instellingen en organisaties in de publieke sector. 
Bezoek de website van BakerTilly 

Management Business Fair 2024 BDO

Je hebt ambitie, maar houdt ook erg van je vrije tijd. Je wil graag op topniveau opereren, maar wél in een fijne omgeving met leuke collega’s. Kortom: you want it all! En dat kan. Bij BDO hoef je niet te kiezen.
Werken bij BDO | Werken Bij BDO

Management Business Fair 2024 BMC

Werken bij BMC is werken aan het verbeteren van de publieke sector. Onze adviseurs zetten zich in voor het belang van de inwoner, de leerling en de cliënt. Onze maatschappelijke betrokkenheid komt tot uiting in oplossingen die er ook echt toe doen, voor de mensen voor wie we het doen. 
Bekijk de website van BMC 


 

Management Business Fair 2024 BonsenReuling 2

Wij geloven dat het beste nog moet komen. Daarom kijken we uit naar jouw volgende mijlpaal. Investeren we graag in wat groei voor jóu betekent. Wij zijn een middelgroot advieskantoor met regionale, nationale én internationale klanten. Meer weten? Kom kennismaken! 
Werken bij BonsenReuling 

Management Business Fair 2024 BügelHajema

BügelHajema Adviseurs is onafhankelijke adviesbureau op het gebied van de fysieke leefomgeving en het omgevingsrecht. We werken aan en met onze ruimtelijke leefomgeving. Omgevingsvisies, programma’s, ruimtelijke plannen, stedenbouwkundig advies of juridische ondersteuning. Zo helpen we overheden, ontwikkelaars en particulieren met thema’s rondom de Omgevingswet en ruimtelijke ontwikkeling. En dat allemaal vanuit een democratische werkgemeenschap. 
Bezoek de website van BugelHajema 

Management Business Fair 2024 BOO

Buro Ontwerp & Omgeving is een omgevingsadviesburo dat zich inzet voor het ontwerpen en planologisch mogelijk maken van toekomstige duurzame leefomgevingen. Hierbij draait het vooral om alle uitdagingen die te maken hebben met klimaatadaptieve gebiedsontwikkeling, diverse milieuonderzoeken en ondersteunend projectmanagement.  
Bezoek de website van Buro Ontwerp & Omgeving 

Management Business Fair 2024 Capgemini

Welkom bij Capgemini Invent, onze strategische consulting tak. Start je carrière met 'The Institute', een tweemaandelijkse onboarding. Werk aan projecten voor overheden, banken en multinationals. We bieden advies in strategie, HR, data-analyse en duurzaamheid. Ervaar een vlakke structuur met dynamische teams waar samenwerking, innovatie en persoonlijke groei centraal staan.  
Bezoek de website van Capgemini 

Management Business Fair 2024 CBS

CBS voorziet de samenleving van cijfers over maatschappelijke onderwerpen. Wij willen talenten van waarde laten zijn in een omgeving waar je jezelf bent. Als CBS medewerker ben je expert en heb je een rol bij het verzamelen, analyseren en rapporteren van data. Het CBS biedt ruimte voor jouw ideeën en jouw kennis. 
Bekijk de website van CBS 

Management Business Fair 2024 Collegamento

Collegamento is een adviesbureau in het publiek domein. Onze adviseurs werken aan uiteenlopende en uitdagende opdrachten voor gemeenten en zorgorganisaties. Wat werken bij Collegamento uniek maakt, is dat onze adviseurs veel vrijheid krijgen in hun werk, hun talenten leren inzetten in de opdrachten en altijd terug kunnen vallen op het bureau. 
Bezoek de website van collegamento 

Management Business Fair 2024 Elevation Group

Heb jij een ondernemende geest en wil je onderdeel zijn van het snelst groeiende bedrijf van Nederland? Join our movement! Binnen diverse commerciële functies die we bieden vind je de nodige uitdagingen, inspiratie en motivatie. Zet jezelf als expert in de markt en bouw je eigen business op door klanten aan je te binden en relaties te onderhouden. 
Bezoek de website van Elevation Group 
 

Management Business Fair 2024 EY

Bij EY kijken we verder dan de cijfers en resultaten van een organisatie alleen. Ons doel is: Building a better working world. We dragen niet alleen bij aan de business van onze klanten, maar ook aan de rol die zij spelen in hun omgeving en daarmee aan een beter functionerende wereld. Elke EY-medewerker speelt hierbij een rol. 
Bezoek de website van EY

Management Business Fair 2024 FinanceIdeas

Meer impact met maatschappelijk kapitaal door toekomstplannen op een duurzame en financieel verantwoorde wijze te realiseren. Wij zien financieel onderbouwd beleid als de hoeksteen van elke organisatie. Het zorgt voor een koers, weerbaarheid, verbinding, flexibiliteit en efficiëntie van de interne processen. Een positieve impact op de maatschappij is wat ons drijft. Geld is niet het belangrijkste, impact wel.
Bezoek de website van Finance Ideas 

Management Business Fair 2024 High Select

Boost je Zorgcarrière: Hét Traineeship! Klaar voor een betekenisvolle carrière na je studie? High Select biedt het Traineeship in de sector Zorg en Welzijn. Wij bieden je de unieke kans om jezelf te Ontwikkelen door het bekroonde Ontwikkelprogramma, Kwaliteit te leveren en échte Passie te tonen in de zorgsector. Samen bouwen we aan een toekomst waarin zorg centraal staat. 
Plan een koffiegesprek in via de website van High Select

Management Business Fair 2024 Lybrae

Lybrae, de specialist in de fysieke leefomgeving. Onze adviseurs werken nauw samen met overheidsinstanties om duurzame oplossingen te creëren. Onze traineeships zijn ontworpen om jou die extra handvaten te bieden aan het begin van je carrière. Neem een kijkje op onze website en bij onze stand en wij gaan graag met je in gesprek. 
Bezoek de website van Lybrae 

Management Business Fair 2024 iTrainee

iTrainee helpt je jouw carrière te lanceren en te begeleiden naar de werkgever die het beste bij jou past. We laten je kennismaken met een hele reeks trajecten, van HR tot Sales, Marketing, Finance en Logistiek. Met meer dan 120 partners als Heineken, ASML, Rabobank, Deloitte, gaan we op zoek gaan naar jouw perfecte match! 
Bezoek de website van iTrainee
 

Management Business Fair 2024 Keypoint

Wij verbeteren de mobiliteit voor iedereen door het slim combineren van onze expertise op het vlak van Mobiliteit, Technologie en Data. Daarbij richten we ons op de thema’s: Actieve Mobiliteit, Openbaar Vervoer, Deelmobiliteit en Hubs, en Smart Mobility. 
Bezoek de website van Keypoint Consultancy

Management Business Fair 2024 Keystone

Welkom, wij zijn Keystone Accountants. Gespecialiseerd in het controleren van jaarrekeningen. Wij hebben een jong en ervaren team en hechten veel waarde aan een leuke werksfeer. Onze focus ligt op het MKB en specifiek op het controleren van DGA- en familiebedrijven. Geen metershoog kantoor of hiërarchie maar een open office en een familiaire cultuur.
Bezoek de website van Keystone Accountants 

Management Business Fair 2024 Konings Maters

Ontdek de perfecte balans tussen professioneel en informeel in het hart van Nijmegen. Met een focus op het MKB en regionale impact, matchen we jouw talenten met diverse taken, van accountancy tot fiscaal advies en Corporate Finance. Geniet van een levendige jonge werkvloer en een uitstekende work-life balans. Laat ons een aanvulling zijn op jouw studententijd of de eerste stap in je carrière.
Bezoek de website van Konings Maters 

Management Business Fair 2024 KPMG

Bij KPMG krijg je verantwoordelijkheid en vrijheid om jezelf te ontwikkelen, professioneel en persoonlijk. Je groeit snel door diverse opdrachten en innovaties. Je coach ondersteunt je bij het behalen van doelen en helpt je door te groeien naar prachtige posities. 
Ontdek werken bij KPMG | Werkenbij KPMG

Management Business Fair 2024 Kraft Heinz

Bij Kraft Heinz draait alles om de consument! We zijn een voedings- en drankenbedrijf dat producten maakt waar mensen blij van worden, die mensen bij elkaar brengen en die speciale momenten creëren voor mensen over de hele wereld. Met toewijding en passie zorgen we ervoor dat consumenten en hun families kunnen genieten van producten die ze kennen, waar ze van houden en die ze vertrouwen. Kortom, we helpen de wereld te voeden op een smakelijke manier! Wil je deel uitmaken van ons team? We bieden getalenteerde en gemotiveerde studenten de kans om direct aan de slag te gaan en belangrijke projecten aan te pakken die echt impact hebben. Doe je mee?
Bezoek de website van Kraft Heinz

Management Business Fair 2024 Mazars

Mazars is een internationale geïntegreerde accountants- en adviesorganisatie. Wij nemen verantwoordelijkheid voor het vormgeven van een duurzame sector en willen bijdragen aan het creëren van een economische basis voor een eerlijke en welvarende wereld. Bij Mazars kom je niet toevallig te werken. Je kiest bewust voor een wereldwijde organisatie waar het leveren van topkwaliteit je uitdaagt om jezelf te blijven ontwikkelen. 
Bekijk de website van Mazars 

 

Management Business Fair 2024 Metafoor

Onze focus ligt op het adviseren van (lokale) overheden, woningcorporaties en ontwikkelaars in project management, juridisch advies en financieel management van gebiedsontwikkeling. Ons werk draait om het bieden van kwalitatief goed advies met betrekking tot de factoren die de (financiële) haalbaarheid van gebiedsontwikkeling beïnvloeden. 
Bezoek de website van Metafoor 

Management Business Fair 2024 Senze

Wil jij werken voor de overheid? Mail dan je CV! Senze biedt op maat gemaakte traineeships en uitdagende adviesopdrachten. Ook krijg je maandelijks vakinhoudelijke trainingen van ervaren adviseurs en coaching op het gebied van je competenties. Neem een kijkje op onze website voor alle vacatures!  
Werken bij Senze 

Management Business Fair 2024 Stadkwadraat

Stadkwadraat is gespecialiseerd in het verstrekken van financieel-economisch advies voor gebiedsontwikkeling. We combineren grondige berekeningen met innovatieve en robuuste oplossingen en dragen bij aan heldere ontwikkelingsplannen. Onze aanpak creëert transparantie en controle, en verzekert duidelijkheid en financiële haalbaarheid in ruimtelijke ontwikkelingen. In onze stimulerende werkomgeving dagen collega's, opdrachtgevers en partners elkaar voortdurend uit. ''Slimme sommen, sterke strategieën"
Bezoek de website van Stadkwadraat 

Management Business Fair 2024 Starters in Gelderland

Je staat op het punt jouw carrière te beginnen. Dit is het moment om samen met andere starters het Ruimtelijk Domein bij de Gelderse overheid te ontdekken. Ga aan de slag bij een van onze organisaties en volg een opleidingsprogramma. 
Bekijk de website van Starters in Gelderland 

Management Business Fair 2024 Vlirdens

Ben je klaar om fulltime te gaan werken maar ben je tegelijkertijd nog lang niet uitgeleerd? Weet je ook nog niet precies wat je wilt maar heb je wel affiniteit met planning, HR en bedrijfsvoering? Dan is het Young Talent Program van Vlirdens, een traineeship waarin je voor verschillende organisaties gaat werken als onderdeel van je persoonlijke ontwikkeltraject misschien iets voor jou! 
Bekijk de website van Vlirdens 

Management Business Fair 2024 VPR Consultants

VPRC is een adviesbureau met een focus op ruimtelijk- economische vraagstukken, haalbaarheidsstudies en vastgoedopgaven. Unieke opgaven, uiteenlopende thema’s en werken voor opdrachtgevers die er toe doen. Niet opgeleid tot specialist. Wij geloven in de meerwaarde van het werken aan projecten met verschillende invalshoeken. 
Bekijk de website van VPRC 

Management Business Fair 2024 Werken in Gelderland

Wat is jouw bijdrage aan een fijne gemeente, een prachtige streek en een unieke provincie? Ontdek het via Werken in Gelderland, de toegangspoort voor een carrière bij Gelderse overheidsorganisaties. Bekijk alle actuele vacatures van ruim 100 Gelderse overheden op onze website. 
Bekijk de website van Werken in Gelderland  

Management Business Fair 2024 Wyzer

Wyzer is binnen het ruimtelijk domein dagelijks bezig met actuele thema’s zoals stikstofproblematiek, energietransitie, klimaatadaptatie, de omgevingswet en woningbouwopgaven. Wij denken na over hoe wij Nederland zo goed en duurzaam mogelijk kunnen inrichten. En dit vanuit verschillende rollen zoals projectleider, beleidsmedewerker, adviseur, jurist en vergunningverlener. Binnen Wyzer word je opgeleid of groei je door tot een professional die elke dag met actuele en maatschappelijke thema’s bezig is. 
Bezoek de website van Wyzer 

Management Business Fair 2024 Xstate

Xstate verjongt en verduurzaamt het publieke domein. Dit doen we door jong talent in te zetten op de maatschappelijke opgaven waar we in Nederland voor staan. In samenwerking met de Bestuursacademie Nederland bieden we twee verschillende traineeships. Onze trainees maken o.a. impact op het gebied van duurzaamheid & ruimtelijke ontwikkeling en zorgen voor vernieuwing in de beleidsvorming.
Bezoek de website van Xstate

Management Business Fair 2024 Zig

Als trainee bij Zig werk je in een dynamische omgeving waar innovatie centraal staat. Je krijgt de kans om hands on ervaring op te doen met de nieuwste technologieën, aan uitdagende projecten te werken en waardevolle professionele contacten te leggen. Het is een stimulerende omgeving waar je kunt groeien en leren, terwijl je meewerkt aan het vormgeven van de toekomst. 
Bezoek de website van Zig 

Wanneer
dinsdag 23 april 2024, 12:45 - 18:00
Locatie
Hal EOS gebouw, Heyendaalseweg 141
Deadline inschrijving