Door andere dingen te gaan eten, kunnen mensen iets doen om hun gezondheid te verbeteren en hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Welke beslissingen mensen nemen over wat ze eten, is gebaseerd op waarden. We hebben een manier onderzocht om de subjectieve waarde van voedselstimuli te beïnvloeden, zodat mensen ervoor kiezen om andere dingen te gaan eten. In deze dissertatie toon ik met zeven empirische experimenten aan dat de waarde van voedselstimuli zowel met niet-bekrachtigde als met bekrachtigde leertaken kan worden veranderd. Dit onderzoek kan bijdragen aan nieuw inzicht over hoe we de manier waarop mensen voedsel beoordelen kunnen beïnvloeden, en aan de ontwikkeling van effectievere interventies voor gedragsverandering op het gebied van voeding.
Ik werk momenteel als postdoc bij het Welcome Centre for Human Neuroimaging (WCHN) aan het University College London. Mijn onderzoek is gericht op het ontwikkelen van computermodellen van hoe mensen dingen leren te vermijden in de context van bedreiging en angst. Daarnaast ontwikkel ik experimentele procedures om onderscheid te maken tussen cognitieve kandidaatmodellen op basis van gedrags- en neuro-imaginggegevens. Ik ben liefhebber van K-pop, Koreaans drama en Koreaans eten. Daarnaast speel ik in mijn vrije tijd graag klarinet en badminton.