Mindfulness

Tijdens de training mindfulness leer je om je aandacht te sturen zodat je je bewust wordt van je (automatische) gedachten, gevoelens en fysieke reacties.

Algemeen

This is the Dutch version of this training. Go to the English version of this training.

Wat ga je leren?

In deze training leer je om je aandacht te sturen en richten op informatiebronnen buiten jezelf en in jezelf. Zo word je je bewust van je (automatische) gedachten, gevoelens en fysieke reacties. Ook leer je meer over de situaties waarin deze reacties optreden. Je leert deze te accepteren zonder jezelf te veroordelen. Dat schept rust en zo kun je bewuster keuzes maken en patronen veranderen.

Hoe meld je je aan?

Om deel te kunnen nemen plan je eerst een intakegesprek met een studentenpsycholoog. Hiervoor vul je het online intakeformulier in. De studentenpsycholoog neemt contact met je op wanneer je het formulier hebt ingevuld.

Intakeformulier studentenpsycholoog

Nader te bepalen
    Nieuwe data volgen.
    Aantal bijeenkomsten