Resultaat 1 - 20 van 394 resultaten
  • Proefstudeerdag European Law School

Tijdens een Proefstudeerdag kom je een dag langs op de campus en volg je een speciaal programma samen met andere studiekiezers. Zo krijg je een goede indruk van de universiteit en de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten en docenten.

• Proefstudeerdag Recht & Economie

• Proefstudeerdag Rechtsgeleerdheid

• Proefstudeerdag Recht & Management

• Proefstudeerdag Notarieel Recht

• Training Thesis and internship supervision (TIS9 23-24)

Tijdens deze training leer je meer over de didactische achtergrond van scriptie- en stagebegeleiding. Ook kijken we naar wat studenten nodig hebben, wat hun opleiding vereist en wat jouw begeleidingsstijl is.

• Een geestelijke weg naar een goede toekomst

Op deze bezinningsdag volgen we de geestelijke weg van de heilige Ignatius.

• Picture of Eline Jammaers

Trajectories of inclusion

In dit evenement bespreken we de onderbelichte mogelijkheid dat organisaties na verloop van tijd minder inclusief worden en onderzoeken we de rol van relationele patronen hierin.

• De preventie van eierstokkanker door weghalen van de eileiders

Eierstokkanker heeft een ongunstige prognose, voornamelijk omdat deze vorm van kanker doorgaans pas in een vergevorderd stadium wordt ontdekt.

• Mountains

Loren Stuckenbruck (München): Radboud Prestige Lezingen in het Nieuwe Testament

Ontdek waarom jij naar deze Radboud Prestige Lezing moet komen!

• Stress Reactivity and the Brain: From Daily Life Dynamics to Large-scale Neural Network Balance

.

• Kansen en knelpunten voor het oplossen van de krapte op de arbeidsmarkt

In 10 kennissessies gaan onderzoekers van de Rechtenfaculteit aan de Radboud Universiteit in gesprek met experts en ervaringsdeskundigen over oplossingen voor tekorten in de arbeidsmarkt.

• Voorbij de ivoren toren van de wetenschap: Een BSI-workshop over het communiceren van uw onderzoek via podcasting

Hoe creëer je impact met je onderzoek door middel van podcasting? In deze BSI workshop leert podcastmaker Zegert van der Linde je de basisprincipes van podcasting en hoe je je eigen podcastaflevering ontwikkelt.

• De letters CHPS in donderrood tegen een Radboudrode achtergrond

From Aristotle’s Theory of Fallacies to the Discoveries of the Categories

Op vrijdag 1 maart spreekt Luca Gili tijdens de seminar reeks van het i² ERC project.

• Portret van Djoerd Hiemstra

Oratie professor Djoerd Hiemstra

Hoogleraar aan de Radboud Universiteit / Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica met de leeropdracht Federated Search spreekt op vrijdag 1 maart 2024 om 15.45 uur precies een inaugurele rede uit

• A man holding a lecture

Workshop 'Baan gezocht' (Nederlands)

In de workshop 'Baan gezocht' (Nederlandstalig) leer je hoe je de kans dat je de baan vindt die jij zoekt kan verhogen.

• broodje gezond

TLC Innovatielunch maart

AI-technologie is in grote opkomst in het onderwijs. Ontdek tijdens deze innovatielunch hoe Tim Riswick AI-software inzet om historisch onderzoek effectiever te maken.

• Cursus over Cursusontwerp (COCO3 23-24)

In deze cursus leer je hoe je het ontwerp van je vak kunt verbeteren. Dit doe je op creatieve wijze, waarbij je theorie over actief leren, feedback en formatief handelen, de werking van het brein en het evalueren van je onderwijs gebruikt.

• More than tapering, less than full dose - Efficient use of biologics in the treatment of rheumatoid arthritis

Biologische reumaremmers zijn effectief voor de behandeling van reumatoïde artritis (RA), maar zijn duur, kunnen bijwerkingen geven en patiënten moeten deze injecteren of een infuus krijgen.

• Career Service Rechten

Inloopspreekuur | Career Service Rechten

Wil jij weten hoe je een leuke stage of baan vindt? Of wil je sparren over vragen als: wat wil ik? Wat kan ik? Met dit soort vragen kun je terecht bij het inloopspreekuur van Career Service Rechten