Pensioen

Nederlandstalige Pensioenvoorlichting ABP

dinsdag 28 mei 2024, 15:30 - 17:00

Als medewerker van de Radboud Universiteit bouw je pensioen op bij Stichting Pensioenfonds ABP. ABP organiseert een voorlichtingsessie, waarbij een presentatie wordt gegeven en er de gelegenheid is om vragen te stellen. De eerstkomende Nederlandstalige sessie is op dinsdag 28 mei van 15.30 tot 17.00 uur en vindt plaats op de Radboud Universiteit in het Collegezalencomplex, CC4.

In deze sessie wordt antwoord gegeven op de volgende vragen: Kan ik eerder, of juist later met pensioen gaan? Hoeveel pensioen en AOW bouw ik op? Hoeveel pensioen kan ik laten uitkeren als ik stop? Wat gebeurt er met mijn pensioen als ik minder ga werken? Wat is nabestaandenpensioen en wat kan ik hiermee doen? En ik wil zelf berekeningen maken: hoe werkt MijnABP? Uiteraard is er ook ruimte voor vragen.

Volg je liever een Engelstalige voorlichting van het ABP? Lees hier meer informatie over de Engelstalige voorlichting.

dinsdag 28 mei 2024, 15:30 - 17:00
Human Resources