Comeniusgebouw B

Neem een kijkje in het toetsgebouw

maandag 16 september 2024, 12:30 - donderdag 19 september 2024, 13:30
Van 16 t/m 19 september is het Comeniusgebouw tijdens de lunchpauze (12.30-13.30 uur) geopend. Hier worden de meeste digitale toetsen aan de Radboud Universiteit afgenomen. Je kan beide locaties (A en B) bezoeken.

Nieuwe studenten

Ben je nieuw op onze universiteit? Kom dan langs en maak kennis met het Comeniusgebouw. Zo weet je voordat je begint aan je eerste tentamens waar je moet zijn, hoe het gebouw er van binnen uitziet en waar je je spullen kan opbergen.

Studeren met voorzieningen

Maak je gebruik van een studentgebonden voorziening zoals extra tijd of een kleinere ruimte tijdens het maken van je toetsen? Dan kan het fijn zijn om van tevoren te weten waar je komt te zitten. Alle ruimtes met voorzieningen zijn daarom ook geopend.

Meer weten over toetsing?

Op onze website lees je meer over hoe het maken van een toets verloopt en waar je op moet letten voor een goede voorbereiding.

Naar alle informatie over toetsing

maandag 16 september 2024, 12:30 - donderdag 19 september 2024, 13:30
Education Support