Neurale netwerken

Heb jij altijd al willen weten hoe neurale netwerken werken? Na deze seminar kun je zelf neurale netwerken ontwerpen en implementeren in python. Je leert hoe je de netwerken moet trainen om complexe problemen op te kunnen lossen.

  Algemeen

  Er wordt op dit moment veel onderzoek gedaan naar neurale netwerken, zo heb je misschien gehoord van Google's AlphaGo. Ook steeds meer bedrijven gebruiken neurale netwerken om problemen op te lossen, in het Radboudumc gebruiken ze bijvoorbeeld neurale netwerken om kankercellen te detecteren! Met neurale netwerken is het mogelijk om problemen op te lossen die voor mensen onmogelijk zijn.

  Programma

  In het seminar leer jij in 2 dagen hoe je neurale netwerken kan gebruiken om problemen op te lossen. We programmeren in Python en gebruiken de SKLearn library.

  De bijeenkomsten zijn op de universiteit waar je onder begeleiding van (universitaire) docenten en studenten kennis maakt met de theorie van neurale netwerken. Je zult zelf meerdere problemen oplossen met behulp van neurale netwerken.

  Je zult bijvoorbeeld een programma schrijven dat geschreven cijfers kan herkennen. En een die een zelfrijdende auto kan besturen

  Voor wie?

  Leerlingen bovenbouw VWO die willen leren hoe ze neurale netwerken kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld hun profielwerkstuk. Je moet overweg kunnen met Python.  Wiskunde B is een pré. Er kunnen 2 à 3 leerlingen per school deelnemen aan de Masterclass. Na afsluiting van deze masterclass ontvang je een certificaat.

   

  Startdatum

  Nader te bepalen
  Kosten
  Gratis
  Onderwijsvorm
  Op locatie
  Voertaal
  Nederlands

  Factsheet

  Type onderwijs
  Seminar
  Eindresultaat
  Certificaat

  Contactinformatie

  Heb je vragen over dit seminar? Stuur een e-mail naar pucofscience [at] ru.nl.