Agenda

Resultaat 1 - 20 van 314 resultaten
 • Workshop Keeping up the Spirit (EN)

  Vind je het lastig om de moed erin te houden, en lijdt jouw studie hieronder? Doe mee aan de workshop 'Keeping up the Spirit'.

 • Grip op je scriptie

  Tijdens de training grip op je scriptie analyseer je je jouw scriptieproces en vind je aanknopingspunten om weer in beweging te komen en/of te blijven met je scriptie.

 • Dagje Meelopen

  Wil je zeker weten of een opleiding bij je past? Kom een Dagje Meelopen. Tijdens deze dag loop je met een eerstejaarsstudent mee tijdens een gewone collegedag, op een dag die jou uitkomt. Je kunt zo ervaren hoe het is om te studeren.

 • RA cursus 1200 jaar Nijmegen banner

  Vijfdelige cursus Honderd Jaar Universiteit in Nijmegen

  In oktober 2023 bestaat de Radboud Universiteit honderd jaar. Opgericht als (Roomsch) Katholieke Universiteit te Nijmegen opende zij in 1923 vol verwachting haar deuren – klein, maar allesbehalve bescheiden.

 • Groepscursus Stukken beter schrijven

  Tijdens deze training nemen we het beleidsproces onder de loep en loodsen we je stap voor stap door het schrijfproces voor een heldere beleids- of adviestekst.

 • Groepstraining Presenteren the next level

  In deze training zet jij in twee sessies de volgende stap op het gebied van presenteren. Zo wordt het voorbereiden en geven van een presentatie niet alleen makkelijker, maar ook leuker.

 • Cursus Education in a Nutshell (EIN5 23-24)

  Gedurende deze cursus vertaal je didactische basisprincipes over leren en doceren naar de uitvoering van groepsonderwijs aan de Radboud Universiteit.

 • Banner AI cursus Radboud Academy

  Vijfdelige cursus AI in Perspectief

  In het dagelijks leven hebben we meer met kunstmatige intelligentie te maken dan we doorgaans beseffen.

 • Train in the landscape

  Vijfdelige cursus Klimaatverandering & Kolonialisme

  Het wordt wel de grootste en meest bedreigende crisis van onze tijd genoemd: de klimaatcrisis. Wist je dat de keuzes die in het Nederlandse koloniale verleden zijn gemaakt een enorme impact hebben op ons huidige klimaatbeleid?

 • A man attending an event in a lecture hall

  Masterclass de Wonderen van het Leven Lang Leren

  Om je persoonlijke talenten volop te ontplooien en om maximaal gebruik te kunnen maken van de voortdurend veranderende mogelijkheden in de wereld om je heen, zul je jezelf moeten

 • Cursus over Cursusontwerp (CD2A 23-24)

  In deze cursus leer je hoe je het ontwerp van je vak kunt verbeteren. Dit doe je op creatieve wijze, waarbij je theorie over actief leren, feedback en formatief handelen, de werking van het brein en het evalueren van je onderwijs gebruikt.

 • Proefstudeerdag Geneeskunde

  Tijdens een Proefstudeerdag kom je een dag langs op de campus en volg je een speciaal programma samen met andere studiekiezers. Zo krijg je een goede indruk van de universiteit en de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten en docenten.

 • Proefstudeerdag Biomedische Wetenschappen

  Tijdens een Proefstudeerdag kom je een dag langs op de campus en volg je een speciaal programma samen met andere studiekiezers. Zo krijg je een goede indruk van de universiteit en de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten en docenten.

 • Training Thesis and internship supervision (TIS5 23-24)

  Tijdens deze training leer je meer over de didactische achtergrond van scriptie- en stagebegeleiding. Ook kijken we naar wat studenten nodig hebben, wat hun opleiding vereist en wat jouw begeleidingsstijl is.

 • Serious Request 3FM - ALS

  Bakken voor Serious Request

  Het Donders Instituut zamelt via 3FM Serious Request geld in voor Stichting ALS Nederland met een bake sale. De beste bakkers zijn opgetrommeld en trakteren je op hun favoriete zoete en hartige hapjes.

 • Darmschade en bloedbaaninfecties bij patiënten met kwaadaardige bloedziekten

  Het aantal personen dat een kwaadaardige bloedziekte ontwikkelt, neemt wereldwijd steeds verder toe. Veel vormen van bloedkanker worden behandeld met chemotherapie, wat regelmatig leidt tot darmschade en (bloedbaan)infecties.

 • Een foto van heel veel kleine, gekleurde kralen

  Sieraden maken tegen stress

  Stel je voor: het nieuwe jaar begint, je hebt veel nieuwe cursussen en leert veel nieuwe mensen kennen, maar je voelt je niet gestrest. Hoe? Omdat je jezelf af en toe een paar minuten ontspanning gunt, gewoon om creatief te zijn.

 • Schadelijke plasmafactoren in patiënten met nierziekte primaire FSGS

  Patiënten met primaire focale segmentale glomerulosclerose (pFSGS) leiden aan een ernstige nierziekte waarbij de nierfilters dusdanig beschadigd zijn dat er veel eiwit verloren gaat aan de urine.

 • Sturen op duurzaamheid met accounting concepten

  Sturen op duurzaamheid met accounting concepten

 • Foto van een telefoon waarop een agenda is geopend. Naast de telefoon liggen een horloge, herfstblad en pompoen.

  Workshop verwachtingsmanagement

  Hopelijk is studeren een erg leuke en fijne ervaring voor je! Maar soms kan het ook een moeilijke leerervaring zijn. Tijdens deze workshop staan we stil bij je kernwaarden en geven we je hopelijk handvatten om met alle keuzes in het leven om te gaan.