Studenten samen aan het werk op een laptop.

Online Masterweken

donderdag 30 mei 2024, 09:00 - donderdag 13 juni 2024, 09:00
Heb je nog geen keuze voor een masteropleiding gemaakt? Geen probleem. Laat je informeren op ons online platform door docenten, studieadviseurs en studenten en krijg een goede indruk van onze masteropleidingen.

Voor de meeste masters zonder plaatsingsprocedure kun je je aanmelden tot uiterlijk 1 juli als je in september wilt starten. Of je nog twijfelt tussen verschillende opleidingen of dat je niet zeker weet óf je wel een master wilt doen, pak je kans tijdens de Online Masterweken om onze masteropleidingen nog te ontdekken en vergelijken. In ons online platform vind je uitgebreide opleidingsvideo's waarin docenten, studieadviseurs en studenten je meer vertellen over hun opleiding.

Aanmelding is nu gesloten

De Online Masterweken zitten er op, het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden.

Zoek je nog informatie voor het maken van je masterkeuze? Bekijk alle informatie over onze masteropleidingen, vergelijk masters in onze opleidingsvergelijker of vind informatie voor je aanmelding.

Na de zomer ben je van harte welkom bij onze nieuwe voorlichtingsactiviteiten.

Deelnemende opleidingen

Je kunt je tot uiterlijk 1 juli aanmelden voor de meeste masters zonder plaatsingsprocedure. Bekijk hieronder de masters waarvoor dit geldt en die deelnemen aan de Online Masterweken.

Voor internationale studenten

Studenten uit de EU/EEA kunnen zich ook nog aanmelden voor bovenstaande masters tot uiterlijk 1 juli. Houd er rekening mee dat we je geen hulp bij huisvesting meer kunnen aanbieden als je je na 1 mei aanmeldt voor een masteropleiding.

Studenten van buiten de EU/EEA hebben een aanmelddeadline van 1 april en kunnen zich niet meer aanmelden voor een masteropleiding.

Heb je de knoop doorgehakt?

Ben je eruit welke masteropleiding je wilt gaan volgen? Lees alles over je aanmelding en inschrijving. Let op dat je uiterlijk 1 juli een verzoek tot inschrijving doet in Studielink.

Aanmelding en inschrijving

donderdag 30 mei 2024, 09:00 - donderdag 13 juni 2024, 09:00
Radboud Universiteit

Heb je een vraag over de Online Masterweken?

Stel je vraag aan Team Studievoorlichting: stuur een WhatsApp-bericht, bel naar 024-3612345 of mail naar studievoorlichting [at] ru.nl (studievoorlichting[at]ru[dot]nl).

Heb je een vraag over de inhoud van een opleiding of toelatingseisen?

Neem contact op met de studieadviseur van de opleiding van jouw interesse. Je vindt de contactinformatie op de opleidingspagina onder 'Contact'.

Ervaringen van studenten

Onze huidige studenten vertellen je graag meer over hun ervaring met hun masteropleiding. Start een chat met een student via Unibuddy.