Studenten samen aan het werk op een laptop.

Online Oriëntatieweek

maandag 7 oktober 2024, 18:00 - donderdag 10 oktober 2024, 21:00

Sta jij aan het begin van je studiekeuze en wil je ontdekken welke studierichting bij jou past? Doe dan mee en ontdek welke bachelors je kunt volgen binnen jouw interessegebied. Ook zijn er studiekeuzepresentaties die je begeleiden bij het kiezen van een opleiding en kun je vragen stellen aan studenten. De beste start van je studiekeuzeproces.

Waarom deelnemen?

Na deze week:

• weet je welke mogelijkheden er zijn binnen de interessegebieden van jouw keuze;
  • weet je het verschil tussen het hbo en de universiteit;
  • weet je waar je allemaal op moet letten bij het kiezen van een studie;
  • ben je voorbereid op de Bachelor Open Dag.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Online Oriëntatieweek zijn er domein- en studiekeuzevoorlichtingen. Na elke voorlichtingsronde is er een Q&A met onze studenten waar je vragen live worden beantwoord.

Studiekeuzepresentaties

Hoe kies je een opleiding en waar moet je op letten? Deze Online Oriëntatieweek vertellen we je meer over:

• Wat staat je te wachten als je gaat studeren?
  • Het verschil tussen het hbo en de universiteit

Domeinvoorlichtingen

Krijg voorlichting over de domeinen, en over de verschillen en overeenkomsten tussen de bacheloropleidingen die binnen een domein passen. De bacheloropleiding van de Radboud Universiteit zijn ondergebracht in onderstaande elf thema's:

Houd me op de hoogte
maandag 7 oktober 2024, 18:00 - donderdag 10 oktober 2024, 21:00
Radboud Universiteit
Contactinformatie

Heb je een vraag over de Online Oriëntatieweek? Team Studievoorlichting helpt je graag verder:

• App naar 06-25319096
  • Bel naar 024-3612345
  • Mail naar studievoorlichting [at] ru.nl (studievoorlichting[at]ru[dot]nl)
  • Chat via de chatbox rechtsonder in beeld

Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.