Studenten in de Refter aan het werk

Online Oriëntatieweek

maandag 6 februari 2023, 18:00 - donderdag 9 februari 2023, 21:00
Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Meld je dan aan voor de Online Oriëntatieweek en vergelijk onze bachelors.

Tijdens de Online Oriëntatieweek geven onze studenten elke avond online domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn. Ook zijn er studiekeuzepresentaties die je begeleiden bij het kiezen van een bacheloropleiding en kan je vragen stellen aan deskundigen. De beste start van je studiekeuzeproces!

Waarom deelnemen?

Na deze week:

• weet je welke mogelijkheden er zijn binnen de interessegebieden van jouw keuze;
  • weet je het verschil tussen het hbo en de universiteit;
  • weet je waar je allemaal op moet letten bij het kiezen van een studie;
  • ben je voorbereid op de Bachelor Open Dag.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Online Oriëntatieweek zijn er domein- en studiekeuzevoorlichtingen. Na elke voorlichtingsronde is er een Q&A met onze studenten waar je vragen live worden beantwoord.

Studiekeuzepresentaties

Hoe kies je een opleiding en waar moet je op letten? Deze Online Oriëntatieweek vertellen we je meer over:

• Wat staat je te wachten als je gaat studeren?
  • Het verschil tussen het hbo en de universiteit

Domeinvoorlichtingen

Krijg voorlichting over de domeinen, en over de verschillen en overeenkomsten tussen de bacheloropleidingen die binnen een domein passen.

maandag 6 februari 2023, 18:00 - donderdag 9 februari 2023, 21:00
Radboud Universiteit
Contactinformatie

Heb je een vraag over de Online Oriëntatieweek? Team Studievoorlichting helpt je graag verder:

• App naar 06-25319096
  • Bel naar 024-3612345 (kies optie 2)
  • Mail naar studievoorlichting [at] ru.nl
  • Chat via de chatbox rechtsonder in beeld.

Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.