Vrouw aan het werk in de community garden

Ontmoetingsbijeenkomst Community Garden

donderdag 27 juni 2024, 12:00

Community Garden

De Community Garden is een gezamenlijke moestuin die speciaal is opgezet voor en door studenten en medewerkers van de Radboud Universiteit. Het is een plek van rust waar je kan ontspannen, maar ook een actieve plek waar je met je handen in de aarde kunt wroeten. Deze tuin is meer dan alleen een moestuin. Het is een plek waar je andere mensen kan leren kennen en waar je even helemaal uit je hoofd kan stappen om te genieten van de natuur.

Ontmoetingsbijeenkomst

Donderdag 27 juni, van 12:00 - 14:00 kun je een rondleiding door de tuin krijgen. We zullen samen lunchen (zelf lunch meenemen!) en het over ideeën voor tijdens en na de zomer hebben. En natuurlijk kan je de handen uit de mouwen steken met wieden of water geven in de tuin.

Doe mee!

Wil jij deelnemen en op de hoogte blijven van de activiteiten? Sluit je dan aan bij het kanaal in Microsoft Teams. Of je nu al groene vingers hebt of gewoon wil genieten van de rust en gezelligheid die de tuin ons biedt, je bent welkom!

Aanmelden voor het Microsoft Teams kanaal

Locatie

De Community Garden bevindt zich links van de theetuin van de Hortus (d’Almarasweg 22d) achter park Brakkenstein. Bekijk de precieze locatie op Google Maps.

Meer over de Community Garden

Wil je meer weten over de Community Garden?

donderdag 27 juni 2024, 12:00
Campus & Facilities