Open Huis Faculty of Science

Open Huis

zaterdag 1 oktober 2022, 11:00 - 16:00
Feest

De Faculty of Science is jarig en opent haar deuren. Vier onze 65e verjaardag mee met een feestelijk programma op zaterdag 1 oktober voor jong en oud.

Wil je een sterrenkijker bedienen? Ben je benieuwd hoe bacteriën afvalwater zuiveren? Wil je ervaren hoe het is om in een MRI-scanner te liggen? Of lijkt het je leuk om in een labjas zelf proefjes te doen? Kom dan naar ons Open Huis en ontdek wat wetenschap te bieden heeft. Ook het Donders Institute is die dag te bezoeken.

Programma Open Huis
zaterdag 1 oktober 2022, 11:00 - 16:00
Organisatie
Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica, Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour
Contactinformatie

Heb je vragen over deze dag? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communications-science [at] ru.nl.

Het is niet nodig om je aan te melden.

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.