Opening wiskundetentoonstelling IMAGINARY

zaterdag 3 september 2022, 11:00 - 12:30
Expositie
met lezing van prof. dr. Ben Moonen

Wiskunde is niet alleen nuttig, maar ook heel mooi! Dat is wat de wiskundetentoonstelling IMAGINARY wil laten zien. Van 3 t/m 24 september is de tentoonstelling te bewonderen in het Huygensgebouw van de Radboud Universiteit. De afdeling Wiskunde organiseert bovendien samen met het Radboud Pre-University College (PUC) of Science een aanvullend lezingenprogramma met bijdragen van o.a. Ricardo Cristoferi, Simon Pepin Lehalleur, Peter Hochs, Steffen Sagave en Sep Thijssen. Op 3 september om 11.00 uur opent decaan Sijbrand de Jong de tentoonstelling en verzorgt Prof. Dr. Ben Moonen een lezing over Escher en de wiskundige verbeelding (lezing in het Nederlands).

Bekijk het volledige programma via www.ru.nl/imaginary2022

zaterdag 3 september 2022, 11:00 - 12:30
Huygensgebouw
Organisatie
Mathematics, Radboud Pre-University College of Science, Institute for Mathematics, Astrophysics and Particle Physics, Institute for Science Education, Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

Meer informatie en aanmelden op www.ru.nl/imaginary2022

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.