Professor Herman Westerink

Oratie professor Herman Westerink

woensdag 22 mei 2024, 15:45

Hoogleraar aan de Radboud Universiteit / Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen met de leeropdracht Levensbeschouwing en geestelijke volksgezondheid met bijzondere aandacht voor de godsdienstwijsgerige en psychoanalytische aspecten spreekt op woensdag 22 mei 2024 om 15.45 uur precies een inaugurele rede uit, getiteld:

De psychoanalyse en haar verstorende levensbeschouwing

De leerstoel is mogelijk gemaakt door de vereniging Kenniscentrum voor levensbeschouwing en geestelijke volksgezondheid (KSGV).

Bekijk de livestream
woensdag 22 mei 2024, 15:45
Contactinformatie

Neem voor vragen over de organisatie van deze oratie contact op met het Bureau van de Pedel, te bereiken via pedel [at] co.ru.nl (pedel[at]co[dot]ru[dot]nl), of telefonisch via +31 24 361 59 68.
Journalisten en andere media die contact willen leggen met de betrokken onderzoeker kunnen bellen naar team Persvoorsvoorlichting via +31 24 361 60 00, of mailen naar media [at] ru.nl (media[at]ru[dot]nl).