Een vrouw in overleg met andere collega's
Een vrouw in overleg met andere collega's

OUTRO 2024

maandag 26 augustus 2024, 10:00 - donderdag 29 augustus 2024, 16:00
Voeg toe aan agenda
Ben je bijna afgestudeerd? Wil je ondersteuning en motivatie om de volgende stap in je carrière te zetten? Laat je dan in vier dagen klaarstomen voor de arbeidsmarkt tijdens de OUTRO 2024 van Career Service Social Sciences!

Tijdens dit vierdaagse programma ga je samen met andere gedreven studenten aan de slag om je cv te finetunen, sollicitatiegesprekken te oefenen en verschillende carrièrepaden te verkennen. Met de expertise van onze ervaren career officers word jij in vier dagen klaargestoomd om de arbeidsmarkt op te gaan. Onder het genot van een lekkere kop koffie of thee creëren we een inspirerende omgeving waarin je volop kunt werken aan je toekomstplannen. 

Het programma begint met een kennismakingsdag waarop je aan de slag gaat met jouw persoonlijke actieplan. Vervolgens heb je twee dagen om zelfstandig of in groepen aan je doelen te werken, gevolgd door een afsluitende dag waarop je vragen kunt stellen en je verdere stappen kunt plannen. 

Praktische informatie

De OUTRO 2024 is exclusief voor studenten van de Faculteit der Sociale Wetenschappen. Het programma vindt plaats op maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur. Deelname is gratis. Er is plaats voor slechts 30 studenten, dus wees er snel bij! Meld je aan via onderstaand inschrijfformulier.

Wanneer
maandag 26 augustus 2024, 10:00 - donderdag 29 augustus 2024, 16:00
Deadline inschrijving
* Verplicht veld
Ben je alle vier de dagen beschikbaar?