netwerkbijeenkomst

Partnerdag Radboud en Johnson & Johnson 2024

woensdag 5 juni 2024, 12:00 - 17:00

Op woensdag 5 Juni 2024 organiseren Radboud Universiteit, Radboudumc en J&J gezamenlijk een Partnerdag in het kader van onze strategische samenwerking. Johnson & Johnson, kortweg J&J, is een wereldwijd opererend bedrijf met onderdelen als J&J Innovative Medicine (de nieuwe naam voor Janssen Pharmaceutica) en J&J MedTech.

Het doel van deze bijeenkomst is om kennis te maken met collega’s van de andere organisaties die in een vergelijkbare discipline, bedrijfsonderdeel of thema werken, en onderzoeken of er mogelijkheden zijn voor het uitbouwen van bestaande samenwerkingsprojecten of voor het opzetten van nieuwe samenwerkingsinitiatieven. De Partnerdag zal gericht zijn op het maken van verbinding op de volgende drie thema’s:

• Biomedische mechanismen & therapie ontwikkeling (incl. AI gedreven innovatie)
  • Passende zorg en relatie met arbeid
  • Onderwijs en carriere

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen, zet deze Partnerdag dan alvast in jouw agenda.

Binnenkort zullen we meer specifieke informatie kunnen verstrekken over het programma. Mochten er ondertussen vragen of verzoeken zijn, of ben je geïnteresseerd om een actieve rol te spelen in het programma, neem dan contact op met Ed Koster (Radboud Universiteit, R&I), Antoine Wellink (Radboud Universiteit, Radboud Innovation Science) of paul.vanderhoeven [at] radboudumc.nl (Paul van der Hoeven) (Radboudumc).

woensdag 5 juni 2024, 12:00 - 17:00
Spreker