Perfectionisme

28 september 2022

Wat ga je leren?

In deze training leer je wat perfectionisme voor jou betekent, hoe je de gezonde elementen ervan kunt behouden en hoe je anders om kunt gaan met het toxische, veeleisende deel ervan. Tijdens deze training wordt therapeutisch gewerkt, met weinig theorie en met veel ruimte voor persoonlijke verhalen. In de bijeenkomsten zelf is er veel aandacht voor het begrijpen van je drijfveren, het in contact komen met je lichaam en voor het uitproberen van nieuw gedrag.

Hoe meld je je aan?

Om deel te kunnen nemen plan je eerst een intakegesprek met een studentenpsycholoog. Hiervoor vul je het online intakeformulier in. De studentenpsycholoog neemt contact met je op wanneer je het formulier hebt ingevuld.

Intakeformulier studentenpsycholoog

Type cursus, training of opleiding
Datums
Begeleiding
Deze training bestaat uit 9 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur en één terugkombijeenkomst. Elke groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers. Tussen de bijeenkomsten ontdek je en oefen je met de dingen die aan bod zijn gekomen.
Aantal sessies
Intakegesprek

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.