Perfectionisme

Tijdens de training perfectionisme leer je wat perfectionisme voor jou betekent, hoe je de gezonde elementen ervan kunt behouden en hoe je anders omgaat met het toxische, veeleisende deel ervan.

Algemeen

Deze training wordt in het Engels gegeven. Ga naar de Nederlandse versie van deze training.

Wat ga je leren?

In deze training leer je wat perfectionisme voor jou betekent, hoe je de gezonde elementen ervan kunt behouden en hoe je anders om kunt gaan met het toxische, veeleisende deel ervan. Tijdens deze training wordt therapeutisch gewerkt, met weinig theorie en met veel ruimte voor persoonlijke verhalen. In de bijeenkomsten zelf is er veel aandacht voor het begrijpen van je drijfveren, het in contact komen met je lichaam en voor het uitproberen van nieuw gedrag.

Hoe meld je je aan?

Om deel te kunnen nemen plan je eerst een intakegesprek met een studentenpsycholoog. Hiervoor vul je het online intakeformulier in. De studentenpsycholoog neemt contact met je op wanneer je het formulier hebt ingevuld.

Intakeformulier studentenpsycholoog

Nader te bepalen
    Nieuwe data volgen.
    Aantal bijeenkomsten