Pilot nieuw BKO-traject Faculteit der Sociale Wetenschappen

woensdag 1 maart 2023, 20:00

Docenten van de Faculteit der Sociale Wetenschappen kunnen deelnemen aan de pilot voor het nieuwe BKO-traject. De docenten die al vanaf februari meedoen aan de pilot zijn hiervoor al benaderd door hun leidinggevende. De pilot zal naar alle waarschijnlijkheid eind februari van start gaan en doorlopen gedurende het gehele kalenderjaar 2023. Als je interesse hebt om deel te nemen vanaf september 2023, neem dan contact op met je leidinggevende. We verwachten in februari 2023 te starten met de intakegesprekken.

De nieuwe werkwijze zal tijdens de pilot op een aantal punten worden doorontwikkeld. We starten daarom kleinschalig. Per deelnemende faculteit kunnen er maximaal 10 docenten deelnemen aan de pilot. Tijdens de pilot ga je op basis van de afspraken die je bij de intake hebt gemaakt aan de slag met je ontwikkeling op een BKO-competentiedomein. Je wordt begeleid door een BKO-coach en door een supervisor/mentor van je eigen faculteit. Het doel is dat je tijdens het pilotjaar in elk geval één competentiedomein afrond en waar mogelijk meer.

woensdag 1 maart 2023, 20:00
Education Support