medewerkersoverleg met grafiek
medewerkersoverleg met grafiek

Pimp your PowerPoint

Tijdens deze workshop ontdek je hoe jouw PowerPoint-presentatie kan bijdragen aan het versterken van je verhaal. Leer meer over de Radboud huisstijl, ontwerp en visualisatie. 

  Algemeen

  Inhoud van de workshop

  Tijdens de workshop ontdek je hoe jouw PowerPoint-presentatie kan bijdragen aan het versterken van je verhaal. We doen dit door te kijken naar het doel, de Radboud huisstijl, het ontwerp en de visualisatie. Daarbij gebruiken we voorbeelden van collega's, delen we praktische tips en kun je ter plekke je PowerPoint-presentatie gaan pimpen. 

  Doelgroep

  Iedereen die weleens een presentatie geeft. Of je dit nou doet binnen het onderwijs, beleid of onderzoek, zodra er een PowerPoint aan te pas komt.  

  Werkwijze tijdens training

  Gebruik je PowerPoint, maar mis je de vaardigheden om geweldige presentaties te maken? Laten we je PowerPoint-kennis naar een ander niveau tillen en het onwerpen van presentaties anders aanpakken! In deze sessie bespreken we het doel van PowerPoint presentaties en hoe het ontwerp van slides de aandacht en leerresultaten van studenten beïnvloedt. Aan de hand van voorbeelden uit echte cursussen bespreken we creatief en correct gebruik van tekst, afbeeldingen en kleur. Je gaat naar huis met inzichten en praktische tips over onderwerpen als contrast copyright en kleurkeuze. Gedurende deze workshop, ga je al actief met de stof aan de slag. En als je ze on the fly wilt toepassen: neem je laptop en Powerpoint mee!  

  Startdatum

  05 juni 2024, 10:30
  Kosten
  Gratis
  Onderwijsvorm
  Op locatie
  Voertaal
  Engels
  Bijeenkomsten
  05 juni 2024, 10:30 - 12:00
  Deadline inschrijving
  03 juni 2024, 00:00
  Unieke code
  Powerpoint 05-06

  Factsheet

  Type onderwijs
  Workshop
  Aanbieder
  Education Support

  Contactinformatie

  Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Mark Graner via mark.graner [at] ru.nl