Canopy student community

Plant Based Transition Week: cooking workshop and dialogues

vrijdag 24 mei 2024, 12:15 - 14:15
Transition to Plant-based Diet as a University

Van 21 tot en met 24 mei vindt op de Radboud campus een serie seminarlunches plaats over en rondom het onderwerp Transitie naar plantaardige voeding.

Deze collegereeks verkent de verschillende redenen waarom we moeten overstappen op een plantaardig voedselsysteem, laat ons zien hoe we de juiste plantaardige voeding binnen kunnen krijgen en schetst hoe de overgang naar 100% plantaardige voeding er op de Radboud Universiteit uit zou kunnen zien met de Erasmus Universiteit als voorbeeld. Bij elke sessie is een gratis lunch inbegrepen.

In deze sessie start je met een vegan kookworkshop. Daarna deelt Pinar Coskun haar ervaringen aan de Erasmus Universiteit waar ze oprichter en coördinator is van het Erasmus Food Lab.

more info
vrijdag 24 mei 2024, 12:15 - 14:15