Canopy student community

Plant Based Transition Week: Relationships with nature and animals

woensdag 22 mei 2024, 12:15 - 13:15
Storytelling workshop

Van 21 tot en met 24 mei vindt op de Radboudcampus een serie seminarlunches plaats over en rondom het onderwerp Transitie naar plantaardige voeding. Deze collegereeks verkent de verschillende redenen waarom we zouden moeten overstappen op een plantaardig voedselsysteem, laat ons zien hoe we de juiste plantaardige voeding binnen kunnen krijgen en schetst hoe de overgang naar 100% plantaardige voeding er op de Radboud Universiteit uit zou kunnen zien met de Erasmus Universiteit als voorbeeld. Een gratis lunch is inbegrepen.

Cebuan Bliss is promovenda bij de Environmental Governance and Politics Group van de afdeling Geografie, Planologie en Milieu. Haar onderzoek richt zich op het verklaren van de relatie en effectiviteit van bestuurssystemen voor dieren en biodiversiteit, waarbij ze synergieën en trade-offs beoordeelt met behulp van een Integrative Governance raamwerk.

more info
woensdag 22 mei 2024, 12:15 - 13:15