Natuurkunde studenten maken samen opdrachten

PPO-Inspiratiesessie

donderdag 29 februari 2024, 12:00 - 13:30
Inspirerende opdrachten en werkvormen om te leren reflecteren

Om studenten goed voor te bereiden op de toekomst is, naast academische en vakinhoudelijke vorming, het ontwikkelen van een persoonlijke en professionele identiteit cruciaal. Daarom heeft het College van Bestuur in 2020 besloten dat iedere student aan de Radboud Universiteit begeleid wordt in persoonlijke en professionele ontwikkeling (PPO) met behulp van een PPO-leerlijn in het curriculum van iedere opleiding.

We kijken op 29 februari naar inspirerende opdrachten en werkvormen waarmee studenten leren te reflecteren op en werken aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het tweede deel van de bijeenkomst geeft Programma Studentbegeleiding 2023 een update over het platform om aanbod voor PPO-onderwijs zichtbaar te maken.

Aanmelden

Je kunt je inschrijven via ons aanmeldformulier. Wij zorgen voor soep en thee en koffie.

Meld je aan!

donderdag 29 februari 2024, 12:00 - 13:30