Loopbrug Erasmus

(pre-)Master Welcome Day Faculteit der Letteren

donderdag 29 augustus 2024, 12:30 - 19:00

Voor alle aankomende pre-masterstudenten en masterstudenten aan onze faculteit organiseert de Faculteit der Letteren een introductiedag.

De (pre-)Master's Welcome Day vindt plaats op donderdag 29 augustus 2024. Tijdens deze dag maak je kennis met de faculteit, de medewerkers, de ICT-systemen en natuurlijk je medestudenten. Ook kun je al je vragen stellen over het studieprogramma, de vakken, tentamens etc.

Uitnodiging en inschrijving

We versturen de uitnodiging in juli. Heb je voor 10 augustus 2024 nog geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan een e-mail met je volledige naam en studieprogramma naar intro [at] let.ru.nl (intro[at]let[dot]ru[dot]nl) en wij schrijven je in voor de activiteiten.

Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar intro [at] let.ru.nl (intro[at]let[dot]ru[dot]nl).

We verwelkomen je graag op donderdag 29 augustus 2024!

Programma (pre-)Master Welcome Day per opleiding

donderdag 29 augustus 2024, 12:30 - 19:00