Griekse en Latijnse Taal en Cultuur

Proefstudeerdag Griekse en Latijnse Taal en Cultuur

donderdag 11 april 2024, 12:30 - 17:00
Kom een dag Griekse en Latijnse Taal en Cultuur studeren en kom erachter of de bachelor bij je past.

Tijdens een Proefstudeerdag kom je een dag langs op de campus en volg je een speciaal programma samen met andere studiekiezers. Zo krijg je een goede indruk van de universiteit en de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten en docenten.

We raden aan om je in te schrijven wanneer je al een aardig beeld hebt van de opleiding. Misschien zoek je nog bevestiging of het de juiste keuze is, of twijfel je nog tussen twee studies? Dan is proefstuderen ideaal voor jou. Het beste kun je dus al een voorlichtingsactiviteit, zoals de Bachelor Open Dag, bezocht hebben.

Romeinse retorica - Bart Janssen MA

Retorica is een belangrijk onderdeel van de Romeinse cultuur. In het proefcollege wordt ingegaan op enkele markante teksten waaruit dit blijkt. Waar nodig worden vertalingen erbij gegeven.

Griekse en Romeinse portretten - prof. dr. Stephan Mols

Aan de hand van drie kopieën van gebeeldhouwde portretten leer je de hoofdkenmerken van Griekse en Romeinse portretten en kun je ze van elkaar onderscheiden.

donderdag 11 april 2024, 12:30 - 17:00
De Refter
Contactinformatie

Heb je een vraag over de Proefstudeerdag? Team Studievoorlichting helpt je graag verder:

• App naar 06-25319096
  • Bel naar 024-3612345 (kies optie 2)
  • Mail naar studievoorlichting [at] ru.nl (studievoorlichting[at]ru[dot]nl)

Bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.