Resultaat 1 - 20 van 217 resultaten

Radboud Go Abroad

Wil je een deel van je opleiding in het buitenland doorbrengen? Een internationale studie- of stageperiode kan een heel waardevolle toevoeging en bijzondere ervaring zijn.

• Master Meeloopdag

Wil je persoonlijk kennismaken met een van onze masteropleidingen? Bij veel masters kun je een dag meelopen. Je wordt gekoppeld aan een masterstudent en spreekt af op een dag die jou uitkomt.

• EHBO bij mentale klachten in je sociale omgeving

Wat doe je als je merkt dat het niet zo lekker gaat met iemand in jouw omgeving of met jezelf? Wanneer wordt het tijd om aan de bel te trekken? Hoe maak je dit bespreekbaar met anderen? En wat kan je zelf doen?

• Dissecting and exploring the immune cell landscape in cardiovascular disease

• Cursus Education in a Nutshell (22EIN10)

Tijdens deze cursus leer je om didactische basisprincipes over (online) doceren en (afstands)leren te relateren aan je rol als docent aan de Radboud Universiteit.

• Meditatief zingen

Samen zingen ontspant en verbindt! Sluit aan en zing de mooie meditatieve liederen van Taizé en Iona samen met je medestudenten in de Studentenkerk. Voor deze workshop is geen zangervaring vereist: iedereen mag meezingen.

• Slijtage aan tandheelkundige composieten en zelfherstellende tandheelkundige composieten

Ernstige gebitsslijtage heeft grote invloed op het uiterlijk, het mondcomfort en het algehele functioneren van patiënten. Directe composietrestauraties worden steeds vaker gebruikt voor uitdagende behandelingen bij patiënten met ernstige tandslijtage.

• Studeren met AD(H)D

Tijdens de training studeren met AD(H)D leer je meer over hoe AD(H)D en studeren voor jou het beste werkt.

• Soulcollage

Deze workshop wordt in het Engels gegeven.

• Combined acquisition and data processing strategies for optimized MR spectroscopic imaging of the prostate

• Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee met de Online Oriëntatieweek. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn. Meld je nu aan!

• Gwen van Poorten

Let op: deze lezing begint stipt om 19:00 uur. Ben daarom graag uiterlijk om 18:45 aanwezig.

• Diversity Day 2022

Op Diversity Day erkennen bedrijven dat diverse teams zich vertalen in meer creativiteit, inzichten en productiviteit. Het erkent dat iedereen uniek en anders is en samen een sterk geheel vormt.

• Zaai je eigen geluk

Tijdens deze workshop laat je je inspireren door Sam en Elma. Sam en Elma hebben na hun studie met veel plezier gewerkt in commerciële functies.

• Heroriëntatie studiekeuze

Tijdens de workshop heroriëntatie studiekeuze leer je meer over je interesses, je talenten, je waarden en wat jou drijft en motiveert. Vervolgens maak je de vertaalslag naar bij jou passende studies.

• Ik maak dus ik ben

Tijdens het studeren worden vooral onze cognitieve vaardigheden aangesproken. Maar wat zou er gebeuren als we meer ruimte geven aan emoties, twijfels en dromen? Als we durven te experimenteren en samen proberen om iets nieuws te creëren?

• Move your mindset

Tijdens deze workshop worden sport en beweging ingezet als middel om tot een fijne, positieve mindse

• Trajectory Data Mining in Mouse Models of Stroke

• De kosten van de enquêteprocedure

Dit proefschrift geeft een actueel overzicht van wetgeving, jurisprudentie en literatuur met betrekking tot de kosten van de enquêteprocedure. Tot op heden zijn de kosten van de enquêteprocedure niet op integrale wijze behandeld in de wetenschappelijke literatuur.

• Movie Night

Deze activiteit is Engelstalig.