Leerling in klas op middelbare school
Leerling in klas op middelbare school

Proefstudeerdag Lerarenopleiding (feb)

maandag 19 februari 2024, 08:45 - 14:30
Voeg toe aan agenda
Hoe ziet een dag van een student aan de lerarenopleiding eruit?

Hoe kom je erachter of een opleiding bij je past? Dat is een vraag die veel studenten bezighoudt. Ook voor toekomstige studenten van de lerarenopleidingen aan de Radboud Docenten Academie is dat een belangrijke vraag. Om een zo compleet mogelijk beeld te geven van de lerarenopleiding kan je bij ons proefstuderen op maandag 19 februari 2024. Je kunt dan zelf ervaren wat de Eenjarige Educatieve Master, de Tweejarige Educatieve Master of de Educatieve Minor/Module je te bieden hebben.

Wat ga je doen?

Je krijgt een divers en mooi inkijkje in onze opleiding. We starten om 08.45 uur met een ontvangst in de Skylounge op de 20e verdieping van het Erasmusgebouw. Het inhoudelijke programma delen we binnenkort. Zo gaan we je o.a. meer vertellen over de opleiding, stage en het werkplekleren. Daarnaast is er voldoende ruimte om vragen te stellen aan de studieadviseur of opleidingscoördinator. Heel graag tot 19 februari!

Ben je verhinderd op 19 februari? Geen probleem, op 8 april organiseren wederom een proefstudeerdag.

Aanmelden

Je kunt je tot en met donderdag 15 februari aanmelden voor de proefstudeerdag via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Deadline gemist? Schrijf je dan in voor de proefstudeerdag op 8 april aanstaande. 

Wist je dat we ook een oriëntatiedag organiseren?

Van 4 t/m 22 maart 2024 kun je een dagdeel (ochtend 09.00-12.00 of middag 13.00-16.00) meelopen op een middelbare school. Je ervaart zo van dichtbij de praktijk van het voortgezet onderwijs. Ook krijg je meer informatie over hoe wij het werkplekleren (stagelopen), dat een groot onderdeel is van de opleiding, samen met onze partnerscholen vormgeven.  >Ja, ik wil meer lezen over de oriëntatiedagen 

Wanneer
maandag 19 februari 2024, 08:45 - 14:30
Locatie
Erasmusgebouw
Deadline inschrijving
* Verplicht veld
Via dit formulier kun je je aanmelden voor de proefstudeerdag van de Radboud Docenten Academie.
Ik ben bezig met een
Ik heb interesse in een

Ik heb interesse om les te geven in:

De educatieve master is beschikbaar voor 18 schoolvakken: Aardrijkskunde, Bedrijfseconomie, Biologie, Duits, Economie, Engels, Filosofie, Frans, Geschiedenis, Godsdienst & Levensbeschouwing, Grieks & Latijn, Informatica, Kunstgeschiedenis & CKV, Maatschappijleer en Maatschappijwetenschappen, Natuurkunde, Nederlands, Scheikunde, Spaans, Wiskunde.

De educatieve minor is beschikbaar voor 13 schoolvakken: Aardrijkskunde, Biologie, Duits, Engels, Frans, Geschiedenis, Godsdienst & Levensbeschouwing, Grieks & Latijn, Natuurkunde, Nederlands, Scheikunde, Spaans, Wiskunde.