Nederlandse Taal en Cultuur

Proefstudeerdag Nederlandse Taal en Cultuur

donderdag 11 april 2024, 10:00 - 15:30
Kom een dag Nederlandse Taal en Cultuur studeren en kom erachter of de bachelor bij je past.

Tijdens een Proefstudeerdag kom je een dag langs op de campus en volg je een speciaal programma samen met andere studiekiezers. Zo krijg je een goede indruk van de universiteit en de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten en docenten.

We raden aan om je in te schrijven wanneer je al een aardig beeld hebt van de opleiding. Misschien zoek je nog bevestiging of het de juiste keuze is, of twijfel je nog tussen twee studies? Dan is proefstuderen ideaal voor jou. Het beste kun je dus al een voorlichtingsactiviteit, zoals de Bachelor Open Dag, bezocht hebben.

Tijdens de proefstudeerdag maak je kennis met Nederlandse Taal en Cultuur. Het programma van de Proefstudeerdag wordt later bekend gemaakt.

Online proefstudeerdag

Ben je op deze dag niet beschikbaar of kun je er om een andere reden niet bij zijn? Dan is het ook mogelijk om deel te nemen aan de Online Proefstudeerdag van Nederlandse Taal en Cultuur. Tijdens de Online Proefstudeerdag krijg je twee proefcolleges te zien en kun je allerlei informatie over de universiteit, opleiding, studievereniging en ervaringen van studenten lezen. Je kunt op ieder moment van de dag starten.

Online deelnemen

donderdag 11 april 2024, 10:00 - 15:30
De Refter
Radboud Universiteit
Contactinformatie

Heb je een vraag over de Proefstudeerdag? Team Studievoorlichting helpt je graag verder:

• App naar 06-25319096
  • Bel naar 024-3612345 (kies optie 2)
  • Mail naar studievoorlichting [at] ru.nl (studievoorlichting[at]ru[dot]nl)

Bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.