FTR studenten

Proefstudeerdag Theologie

vrijdag 14 april 2023, 09:30 - 16:00
Kom een dag Theologie studeren en kom erachter of de bachelor bij je past.

Tijdens een Proefstudeerdag kom je een dag langs op de campus en volg je een speciaal programma samen met andere studiekiezers. Zo krijg je een goede indruk van de universiteit en de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten en docenten.

We raden aan om je in te schrijven wanneer je al een aardig beeld hebt van de opleiding. Misschien zoek je nog bevestiging of het de juiste keuze is, of twijfel je nog tussen twee studies? Dan is proefstuderen ideaal voor jou. Het beste kun je dus al een voorlichtingsactiviteit, zoals de Bachelor Open Dag, bezocht hebben.

Bekijk hieronder het programma, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Het programma van deze Proefstudeerdag is gezamenlijk met Religie, Politiek en Samenleving en Islam, Politiek en Samenleving.

Programma

9:30 uur
Inloop met koffie en thee

9:45 uur
Studievoorlichting en studenten
Studenten en studievoorlichters vertellen over de opleidingen. Wat kun je allemaal verwachten als je hier komt studeren? Hoe ziet een week van een student eruit?

10:30 uur
Hoorcollege

11:30 uur
Interactief college

12:15 uur
Werkcollege tutorgroepen
Onder leiding van een ouderejaars student ga je in kleine groepen een tekst lezen, film kijken of een discussie voeren aan de hand van een actueel thema.

14:00 uur
Rondleiding campus
Wat is de sfeer op de campus? Waar kan ik studeren? Valt er naast studeren nog wat te beleven op de campus van de Radboud Universiteit? Studenten nemen je mee op een tour over de campus en de faculteit.

15:00 uur
Informele afsluiting in het Cultuurcafé

Meld je aan

Wanneer
vrijdag 14 april 2023, 09:30 - 16:00
Locatie
Erasmusgebouw
Organisatie
Radboud Universiteit
Contactinformatie

Heb je een vraag over de Proefstudeerdag? Team Studievoorlichting helpt je graag verder:

Bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.