Een groepje studenten op de groene campus van de Radboud Universiteit

Proefstuderen

woensdag 30 november 2022, 09:00 - dinsdag 18 april 2023, 15:30

Tijdens een Proefstudeerdag ontdek je samen met andere studiekiezers hoe het is om te studeren bij een opleiding van jouw interesse. Bij je aanmelding kies je de opleiding waar jij interesse in hebt. Bijna elke bacheloropleiding biedt minstens één keer per jaar een Proefstudeerdag aan.

Wat kun je verwachten?

Tijdens een Proefstudeerdag:

• kom je een dag(deel) langs op de campus bij een bacheloropleiding die je leuk lijkt;
  • volg je een speciaal programma samen met andere studiekiezers;
  • volg je colleges, werkgroepen en/of practica;
  • krijg je informatie over de opbouw van de studie.

Zo krijg je een goede indruk van de opleiding en de universiteit.

Bekijk ook het programma per bacheloropleiding.

Voor wie is Proefstuderen?

We raden aan om je in te schrijven wanneer je al een aardig beeld hebt van de opleiding. Misschien zoek je nog bevestiging of het de juiste keuze is, of twijfel je nog tussen twee studies? Dan is proefstuderen ideaal voor jou.

Het beste kun je dus al een voorlichtingsactiviteit, zoals de Bachelor Open Dag bezocht hebben.

Meld je aan!

Bij je aanmelding kies je de opleiding waar jij interesse in hebt. Bijna elke bacheloropleiding biedt minstens één keer per jaar een Proefstudeerdag aan, met uitzondering van Tandheelkunde.

woensdag 30 november 2022, 09:00 - dinsdag 18 april 2023, 15:30
Radboud Universiteit

Heb je een vraag over Proefstuderen? Stel hem aan Team Studievoorlichting:

Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.