Poster van PRUTSWERK. het museum

PRUTSWERK. het museum

dinsdag 4 april 2023, 00:00 - woensdag 26 april 2023, 12:00

Welk faalverhaal heb jij op te biechten? Ben je ook ergens slecht in? Is jouw prutswerk ook om in te lijsten? Kom dan langs bij PRUTSWERK. het museum. in Cultuurhuis De Lindenberg in Nijmegen. De expositie is gratis te bezoeken van 4  tot en met 26 april 2023. In deze expositie word je als bezoeker meegenomen in de faalverhalen van jongeren, deel je je eigen slechte eigenschappen en fouten, beluister je spraakberichten van BN-ers, bekijk je een korte film van Go Short en nog veel meer! Je zult merken dat je niet de enige bent die wel eens een stomme keuze maakt, een hobby laat versloffen, of altijd te laat komt.

Naast deze interactieve expositie bieden we ook een aantal evenementen aan:

Daarnaast ben je welkom bij de Bibliotheken van Nijmegen en boekhandel Dekker van de Vegt langs te gaan, die tafels hebben ingericht vol met boeken rondom het PRUTSWERK-thema.

Over PRUTSWERK.

PRUTSWERK. het museum. is een expositie die bedacht, gemaakt én gebouwd is door Nijmeegse studenten. PRUTSWERK is een samenwerking tussen Ieder Talent Telt, Radboud Universiteit, Hogeschool Arnhem en Nijmegen, ROC Nijmegen, de Gemeente Nijmegen, De Lindenberg, Go Short, Dekker van de Vegt en Bibliotheek Gelderland Zuid. Dit project wordt mede gefinancierd door de SPUK Impuls Jongerencultuur.

Meer informatie

Wanneer
dinsdag 4 april 2023, 00:00 - woensdag 26 april 2023, 12:00
Organisatie
Radboud Universiteit