Q&A met medezeggenschappers

woensdag 29 maart 2023, 12:30 - 13:30

Hoe is het nou om als student zo'n medezeggenschapsjaar te doen? Wat levert het jou op, wat leer je, en hoeveel tijd ben je ermee kwijt? Welke vormen van medezeggenschap kent de Radboud Universiteit überhaupt? Tijdens deze Q&A met huidige medezeggenschappers kom je hierover alles te weten. Luister naar de ervaringen van het panel, hoor meer over de ondersteuning die de Radboud Universiteit biedt, en stel je vragen. We zien je graag op 29 maart, 12.00 - 13.30, in EOS N 01.220.

Panelleden

Tijdens de Q&A mag je al jouw vragen stellen aan de volgende medezeggenschapsleden:

  • Bart van der Heijden, als politiek commissaris van de NSSR (Nijmeegse Studenten Sportraad) één van de zes afgevaardigde leden in de Universitaire Studentenraad (USR)
  • Nienke Verver, verkozen lid vanuit studentenpartij AKKUraadt, secretaris en algemeen lid van de Universitaire Studentenraad (USR)
  • Marieke Ceelaert, secretaris van de Facultaire Studentenraad van de Faculteit der Letteren en lid van de opleidingscommissie van Geschiedenis
  • Gwendolyn Hermans, voorzitter van studentenpartij asap en studentassessor bij de faculteit Sociale Wetenschappen

Deze activiteit is onderdeel van de Week of the Active Student (27 - 30 maart 2023). Studeren is meer dan in de collegebanken zitten en deze week kom je alles te weten over de mogelijkheden naast je studie, zoals binnen de medezeggenschap en studentenorganisaties.

Wanneer
woensdag 29 maart 2023, 12:30 - 13:30
Contactinformatie

Meer weten? Stuur een mailtje naar slim [at] ru.nl