de vereeniging

vrijdag 30 september 2022, 17:00
Feest

Award-uitreiking en feest met o.a. Ronnie Ruysdael: De Vereeniging Nijmegen

Een spetterend gala in de Vereeniging op 30 september vormt het hoogtepunt van deze eerste Radboud Alumni Award. Steun je favoriet met jouw stem en kom ook! Zoek je mooiste avondkleding en smoking uit en bestel je tickets voor alleen het feest of in combinatie met een chic diner vooraf. Dé kans om (oud-) studiegenoten te ontmoeten.

17.00 - 18.00 uur: Binnenkomst via de rode loper (inclusief fotomoment)

18.15 - 20.00 uur: Diner met live muziek van trio Spot-on-Music

20.00 - 20.15 uur: Uitreiking Alumni Award

20.30 - 21.30 uur: Aankomst gasten voor het feest. Gezellig bijkletsen met low-key muziek van Spot-on-Music op de achtergrond.

21.30 - 01.00 uur: Het feest barst los met de coverband BROADWAY én een optreden van niemand minder dan Ronnie Ruysdael!

Tickets

Kom weer eens feesten in de Vereeniging! Bestel nu je tickets voor alleen het feest of in combinatie met een chic diner vooraf. Wees er snel bij! Het aantal dinerplaatsen is beperkt. Meld je aan en bestel meteen je tickets.

Ik meld me aan en bestel 2 tickets

Kom je alleen of wil je meer dan 2 tickets bestellen? Helemaal top, maak dan meerdere keren gebruik van onderstaande knop.

Ik meld me aan en bestel 1 ticket

Diner

Voorafgaand aan het feest kun je komen dineren. Het diner bestaat uit een 3-gangenmenu met wijnarrangement. Kaartjes voor dit diner inclusief feest kosten € 72,50. Kom je later voor alleen het feest, dan kost een kaartje €22,50.

Uitreiking Alumni Award

Aan het eind van het diner maakt juryvoorzitter Daniël Wigboldus de Alumnus van het jaar 2022 bekend. De winnaar krijgt de Award uitgereikt: een speciaal ontworpen persoonlijk kunstwerk door de Nijmeegse kunstenaar Kasper van Moll. Steun jouw favoriete alumnus – dus vergeet niet je stem uit te brengen. Dat kan van 1 tot en met 25 september.

RU_Alumni_Awards

Feest

Vanaf half negen is de ontvangst van de gasten voor het feest. Dat vindt plaats in de schitterende grote zaal van De Vereeniging. Je kunt met elkaar op de foto op de trap in de prachtige foyer en daarna onder het genot van een drankje gezellig bijkletsen. Rond half tien barst het feest los met de coverband BROADWAY én gaan we lachen, springen en meezingen met voormalig frontman van De Sjonnies, Ronnie Ruysdael!

broadway coverband
vrijdag 30 september 2022, 17:00
Alumnirelaties

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.