studenten in collegezaal

Radboud Decanendag

donderdag 16 mei 2024, 09:00 - 14:00
Voor leden van alle decanenkringen (en andere geïnteresseerden) organiseert de Radboud Universiteit elk jaar de Radboud Decanendag. Hier praten we je bij over actuele ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en studiekeuze van vwo-leerlingen.

Voor leden van alle schooldecanenkringen (en andere geïnteresseerden) organiseert de Radboud Universiteit elk jaar de Radboud Decanendag. Hier praten we je bij over actuele ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en studiekeuze van vwo-leerlingen.

Start je studie met skills

Lees meer over het driedaags zomerprogramma voor startende studenten Start je studie met skills.

donderdag 16 mei 2024, 09:00 - 14:00
Radboud Universiteit
Contactinformatie

Heb je een vraag over de Radboud Decanendag? Neem contact op met Rachèl Wannet, MA, coördinator vwo-contacten.

Bereikbaarheid

De Radboud Decanendag vindt plaats in het Elinor Ostromgebouw, zaal N 01.150. Parkeren kan bij parkeergarage Gymnasion (P7).

Bereikbaarheid

Meer weten?

Alle relevante informatie en tools voor decanen en docenten op een rijtje.

www.ru.nl/schooldecanen