Schrijfsessie BKO-portfolio (UTQWS14)

13 jul 2023

Tijdens een schrijfsessie kun je je focussen op het werken aan je BKO-portfolio onder begeleiding van een BKO-coach.

Type cursus, training of opleiding
Coachingstraject
Organisatieonderdeel
Education Support
Taal
Engels
Datums
13 juli 2023, 14:30 - 17:00
Deadline inschrijving
Schrijf je nu in

Doelgroep

Een schrijfessie is bedoeld voor docenten die hun BKO willen afronden in de ‘oude’ stijl door zelfstandig hun BKO-portfolio samen te stellen.

Werkwijze

Tijdens een schrijfsessie werk je zelfstandig aan het samenstellen van je BKO-portfolio. Bij de schrijfsessie is een BKO-coach aanwezig. De BKO-coach kan je vragen beantwoorden en je ondersteunen bij de samenstelling van je BKO-portfolio. Zo zet je gericht stappen riching afronding van je BKO. De voertaal van een schrijfsessie is Engels, tenzij alle deelnemers Nederlands spreken.

Kosten

Een schrijfsessie vindt eens per twee weken plaats en duurt circa 2.5 uur. Je schrijft je steeds apart in voor elke sessie. Deelname is kostenloos.

Aantal sessies
1
Intakegesprek
Nee

Andere trainingen

Training Toetsen met gesloten vragen (ACEQ5)

Tijdens deze training leer je meer over de didactische principes van toetsen met gesloten vragen en ga je aan de slag met het verbeteren van jouw eigen toetsvragen.

Training Toetsen met gesloten vragen (ACEQ4)

Tijdens deze training leer je meer over de didactische principes van toetsen met gesloten vragen en ga je aan de slag met het verbeteren van jouw eigen toetsvragen.

Cursus Toetsen en leren (A&L6)

Tijdens deze cursus en met behulp van opdrachten die aansluiten bij jouw eigen onderwijspraktijk werk je aan de verbetering van jouw toetsen. Je gaat dieper in op de relatie tussen toetsen en leren en welke rol toetsing speelt in het onderwijs.