Speeddaten met experts Comeniusprogramma

maandag 19 juni 2023, 15:00 - 16:30
Voeg toe aan agenda

Via het Comeniusprogramma van het Nationaal Regieorgaan Onderwijs (NRO) kun je budget aanvragen om het onderwijs te vernieuwen en verbeteren. Er zijn drie verschillende beurzen, bedoeld om te werken aan een vernieuwing binnen je eigen onderwijs, dat van je afdeling of faculteit, of van meerdere faculteiten of de hele instelling.

Speeddates en elkaar op weg helpen

Om je op weg te helpen met je ideeën, organiseert het Teaching and Learning Centre speeddates. Hier kun je met andere docenten, ervaringsexperts (collega’s die eerder een beurs hebben mogen ontvangen) en onderwijsexperts spreken over je ideeën voor een Comeniusbeurs. Daarnaast kun je inspiratie opdoen uit de projecten van collega-docenten. De bijeenkomst is bedoeld om je ideeën aan te scherpen en je te helpen aan te sluiten bij de procedures en criteria van het NRO.

Opzet van de bijeenkomst

We starten met een kennismaking en een introductie op het Comeniusprogramma en de aanvraagprocedure voor 2024. Vervolgens gaan we in drietallen uiteen om de ideeën te bespreken die er zijn voor het aanvragen van een Comeniusbeurs, en elkaar te helpen deze plannen te vertalen in een aanvraag.

Doelgroep

De bijeenkomst is gericht op docenten van de Radboud Universiteit die van plan zijn een Comeniusbeurs aan te vragen. De bijeenkomst is in het Nederlands, tenzij er Engelstaligen aanwezig zijn.

Wanneer
maandag 19 juni 2023, 15:00 - 16:30
Contactinformatie

Wil je sparren over jouw idee, of heb je behoefte aan hulp? Neem dan contact op met het Radboud Teaching and Learning Centre.


Aanmelden

Aanmelden kan tot 5 dagen vooraf.

* Verplicht veld
Faculteit